Electrovâlcea, calitate garantată

luni, 2 iulie 2007

 Profesioniştii au cuvântul!

Electrovâlcea, calitate garantată

SC Electrovâlcea SA este una dintre societăţile de construcţii din  judeţul nostru specializată pe lucrări complexe de construcţie. Am apreciat mereu acele firme private care nu lucrează exclusiv cu bani publici , care investesc în ridicarea de imbobile de locuinţe noi, care găsesc variante ce satisfac exigenţele unor beneficiari privaţi cu pretenţii. În ultima perioadă firma Electrovâlcea a finalizat lucrări de construcţii civile de o calitate deosebită, moderne şi dotate cu instalaţii şi echipamente performante, de ultimă generaţie.
Ne oprim azi asupra a două dintre ele:
Pentru Distrigaz Olăneşti, s-a dat în funcţiune BAZA DE PRODUC├×IE ŞI INSTRUIRE OLăNEŞTI, ce constă într-o construcţie ultramodernă, formată din parter şi etaj, cu finisaje deosebite, la care s-au folosit materiale de o calitate superioară, iar tâmplăria este tip termopan. Instalaţiile şi tablourile electrice sunt performante, cu un grad de fiabilitate ridicat. Reţeaua voce-date, instalaţiile de supraveghere video, sistemul de control al accesului, sistemul de avertizare-efracţie, sistemul de climatizare şi ventilaţie, comandă automată a uşilor de acces în garaj împreună cu arhitectura deosebită fac din această bază de producţie şi instruire o clădire ce contribuie la imaginea oraşului Olăneşti, oraş staţiune ce este vizitat anual de mii de turişti. O altă lucrare de mare anvergură, ce a fost recent finalizată de firma Electrovâlcea şi pe care o dăm de exemplu, deoarece arhitectura sa modernă, finisajele şi dotările sale de ridică la cerinţele de calitate impuse de standardele europene, este clădirea Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Râmnicu Vâlcea.
Aceasta este o construcţie cu o arhitectură ultramodernă, formată din parter, două etaje şi mansardă, cu finisaje deosebite interioare şi exterioare.
Toate instalaţiile electrice, reţeaua integrată voce-date, centrala telefonică dotată cu sursă independentă de alimentare, sistemul de avertizare incendiu, echipamentele de aer condiţionat şi centrala termică duc la îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi a activităţii salariaţilor direcţiei şi creează un ambient plăcut pentru toţi cei care păşesc pragul acestei locaţii. Clădirea este cea mai reprezentativă pentru bulevardul Pandurilor, principală arteră a cartierului Ostroveni.
„Ziarul de Vâlcea” recomandă agenţilor privaţi dar şi persoanelor fizice şi administraţiilor locale să aibă încredere în profesionalismul celor de la Electrovâlcea, societate care a colaborat excelent cu profesioniştii din presa locală pentru a-şi promova iniţiativele, proiectele şi realizările.

Octavian Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe