Tânără sechestrată, violată şi obligată să facă omletă

miercuri, 6 iunie 2007

Tânără sechestrată, violată şi obligată să facă omletă

O jună din Râmnicu Vâlcea a fost săltată dintr-un bar de un fost puşcăriaş şi dusă acasă la domiciliul acesteia. După ce a bătut-o, dar i-a spălat hainele pline de sânge, a violat-o, apoi a încuiat-o în casă, obligând-o să-i pregătească o omletă până ce tânărul a coborât şi şi-a cumpărat un pachet de ţigări. Violatorul este şi un hoţ sadea, el făcând ani buni de puşcărie pentru astfel de infracţiuni.
„Flox” este porecla lui Paul Florian Sandu, un bărbat de 33 de ani din Râmnicu Vâlcea, care până în prezent a făcut ani grei de puşcărie pentru mai multe furturi. Ultima ispravă a lui Flox pentru care a ajuns iar după gratii este un viol comis în noaptea de 27/28 aprilie a.c. Întreaga tărăşenia a început la barul Kalis din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde juna Loredana L. dansa. Flox, însoţit de un alt amic, Claudiu, s-au aşezat la o masă din imediata vecinătate, au comandat niscaiva elixire bahice, iar barmanul, care-i ştia apucăturile lui Paul Florian Sandu, a avertizat-o pe jună că Flox nu este un tip tocmai dus la biserică şi să se ferească de el. Administratorul barului, care nu era străin de apucăturile tânărului, pentru că de nenumărate ori iscase scandal în barul respectiv, a mers la masa celor doi bărbaţi şi i-a avertizat să nu care cumva să calce pe bec sau se ia de Loredana de care Flox îşi lipise privirea, ca de un obiect de mare preţ. După ce administratorul şi-a văzut de treabă şi a plecat, “Flox” a chemat-o pe jună şi a insistat să danseze pentru el un dans special. Fata nu a fost de acord, dar pentru că a fost ameninţată, i-a făcut pe plac, unduindu-se chiar pe masa la care se aflau cei doi. În timpul “spectacolului”, Flox a început să-i gângurească vorbe de amor, propunându-i să-l însoţească şi să facă sex la el acasă. Încercând un tertip, tânăra i-a spus celui care devenise agasant, să este prietena barmanului, iar acesta chiar a confirmat că aşa stau lucrurile. Flox a continuat să o “cucerească”, dar “dansatoarea” a încercat să scape de insistenţe, spunându-i că merge să se schimbe şi că va reveni.

Violatorul i-a făcut cadou un parfum

Bărbatul a urmărit-o si după vreo cinci-şase metri, în afara clădirii, a prins-o din urmă şi a lovit-o cu brutalitate cu pumnii, sângele curgându-i şiroaie de pe faţă, obligând-o să-l însoţească acasă. Loredana s-a descălţat de cizme, în ideea de a putea fugi, dar n-a fost chip să scape din mâna brutei, care a târât-o pe scările blocului, până în apartament, provocându-i alte răni la picioare. Tot el a ameninţat-o să nu strige după ajutor, deoarece vecinii nu o vor scăpa, pentru că-l ştiu că este un om foarte  violent şi nu intervin. Flox i-a pus în vedere să nu o deranjeze nici pe mama lui, care este acasă, bătrână fiind şi grav bolnavă. În apartament a obligat-o să se dezbrace, să facă baie, iar el i-a spălat hainele pline de sânge. Pentru că nu a putut să întreţină un raport sexual normal, neavând erecţie, a obligat-o să facă sex oral, reciproc. De frica individului nu a avut altă cale de ales, iar după consumarea actului, tânăra a fost îmbrăcată cu un capot. “I-a solicitat apoi să gătească ceva, în timp ce el s-a dus şi a cumpărat un pachet de ţigări. Înainte de a părăsi apartamentul a ameninţat-o să nu strige după ajutor, iar când a părăsit apartamentul, a închis uşa de la intrare cu cheia”, a spus procurorul Viorica Oprea, de la Parchetul d.p.l. Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Până la revenire, Loredana a pregătit o omletă, servindu-i masa violatorului. Apoi a mai întreţinut un raport sexual normal şi după ameninţări, dar şi declaraţii de iubire, într-un târziu a lăsat-o să plece din apartament, Loredana promiţându-i, în schimbul libertăţii, că va reveni a doua zi. La plecare, Flox i-a făcut cadou un parfum. Loredana a anunţat însă organele de poliţie, iar din certificatul medico-legal a reieşit că a fost violată şi a avut leziuni care au necesitat cinci-şase zile de îngrijiri medicale. Având o “coadă” de 420 de zile, pentru infracţiuni de furt, Flox a fost arestat, prin rechizitoriul Parchetului fiind trimis în judecată pentru viol, dar şi pentru furtul unui telefon celular, găsit asupra lui.
Dorel ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe