Ştiri politice….şi economice

duminică, 3 iunie 2007

Ştiri politice... şi economice

• PNG Vâlcea pe urmele lui Becali

Organizaţia condusă de cunoscutul Traian Grănişteanu va sponsoriza la sfârşitul acestei săptămâni un spectacol pe care-l vor susţine copiii cu dizabilităţi aflaţi sub protecţia Fundaţiei „ Speranţa”. Spectacolul va avea loc la Filarmonica „Ion Dumitrescu” iar toţi copiii vor primi dulciuri, jucării şi haine.

• PIN denunţă interesele nelegitime ale unor lideri UDMR

 Prin prezentarea încrengăturilor de interese în care sunt prinşi aproximativ 20 de politicieni din conducerea UDMR, PIN îşi propune   să aducă la cunoştinţa opiniei publice, în special a membrilor comunităţii maghiare, acţiunea nocivă a unor politicieni care, în mod cinic, agitând din când în când ideea falsă a lipsei de drepturi a minorităţii maghiare din România, profită de emoţia colectivă creată, dobândind voturi, putere personală, averi fabuloase.

• PSD. Ion Câlea îi scrie lui Mircea Geoană

Liderul social democraţilor vâlceni cere sprijin politic şi parlamentar pentru rezolvarea situaţiei de la Arpechim, situaţie care poate afecta grav societatea Oltchim cu urmări negative în economia judeţului şi cu un impact social extrem de greu de atenuat. Luni dimineaţă conducerea PSD va primi un amplu material redactat de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

• PNL. Candidatul liberal a fericit 10.000 de copiii

Ion Nicolae, consilier municipal şi candidat al liberalilor la alegerile de anul viitor pentru Primăria Râmnicului, a punctat şi de 1 iunie. Fără ziarişti lângă el, fără televiziuni şi colegi de partid şeful Inspecţiei în Construcţii a împărţit vineri şi sâmbătă 10.000 de pachete cu dulciuri copiilor în parcurile municipiului şi în cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe