Orfanii îi mulţumesc directorului Badea

duminică, 17 iunie 2007

Comunicat de prresă al A.O.C.C.

 

Orfanii îi mulţumesc directorului Badea

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea (DGASPC) organizează pentru prima dată, de la înfiinţarea ei, mai multe tabere pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament.
Astfel că peste 120 de copii şi tineri vor pleca în această vară în tabere la mare şi la munte. DGASPC asigură cazarea, masa şi transportul acestora în taberele de vara la Brădişor si la Mare (Neptun sau Năvodari).
• 18 - 24 iunie 2007 vor participa copii şi tineri din centrele de plasament Nr. 4 şi Nr.5 în tabăra Brădişor
• 06 august-26 august 2007 (3 serii) vor participa 90 de copii în taberele de pe litoral din cadrul centrelor de plasament Nr.5, Nr.4, Compartiment Tineri in Dificultate şi studenţi. Pe litoral vor merge doar cei care au rezultate bune la învăţătură, decizia fiind luată în unanimitate de către comitetul de organizare, în ideea de a-i stimula pe copii şi tineri la învăţătură. Pe această cale Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, în numele tuturor copiilor şi tinerilor din centrele de plasament mulţumesc conducerii acestei instituţii şi în mod special domnului Nicolae Badea, director executiv.
De asemenea, Asociaţia Orfanilor va veni în sprijinul DGASPC şi al copiilor asigurând copiilor şi tinerilor, care participă la aceste tabere toate cheltuielile necesare pentru activităţile din tabăra precum şi cheltuielile
personale ale copiilor, cum ar fi: vizitarea de obiective turistice; bilete de intrare în parcurile de distracţii de pe litoral; dulciuri, răcoritoare şi fructe zilnic; alte cheltuieli neprevăzute Preşedintele Asociaţiei Orfanilor, Mihai Ghebrea, impreuna cu Nicolae Badea, director executiv DGASPC şi cu şefii de centre din Râmnicu Vâlcea au întocmit deja tabelele cu cei care vor merge în tabără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe