Democraţii nu îl vor pe Becşenescu în partid

duminică, 10 iunie 2007

 Democraţii nu îl vor pe Becşenescu în partid

Democraţii de la Organizaţia Municipală a PD Vâlcea nu îl vor pe Dumitru Becşenescu în partidul lor. Preşedintele PD Vâlcea, Dorel Jurcan a spus că Becşenescu se comportă ca un membru PD, dar că la Vâlcea nu are nici o adeziune scrisă în acest sens. În acelaşi timp, preşedintele executiv al Organizaţiei Municipale Vâlcea a PD, Romeo Rădulescu a spus că, în urma discuţiilor dintre membri PD europarlamentarul Becşenescu a fost… respins în totalitate. „Preferăm să primim în partid oameni care să nu ne aducă un prejudiciu de imagine” – a spus Rădulescu. (A.V.)

Comunicat

Referitor la recentele declaraţii pe care dl.Romeo Rădulescu le-a făcut recent la adresa mea aş dori să vă prezint punctul meu de vedere.
Atitudinea d-lui Rădulescu este cea a unui om frustrat, a căţelului care mârâie la oricine trece prin preajmă crezând că vrea să-i ia osul. Reacţia domniei sale este o izbucnire a orgoliului, o erupţie a comportamentului infantil a băieţelului care se teme de băieţii mai mari. Este lesne de observat ce a generat această înverşunare nefirească a dumnealui, complexul de inferioritate fiind cel care a determinat panica din conferinţa de presă, simţind că eforturile sale de a escalada scena politică sunt lamentabile. Înţeleg că acesta este un punct de vedere personal al d-lui Romeo Rădulescu, nu consider că d-lui este cel în măsură să mă judece şi l-aş ruga să precizeze dacă aceasta este şi decizia statutară a partidului.

Dumitru Becşenescu - Deputat de Vâlcea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe