Costel Pană, ţap ispăşitor la CSM

joi, 14 iunie 2007

 Costel Pană, ţap ispăşitor la CSM

După umilinţa trăită de Vâlcea fotbalistică la Baia Mare, conducerea administrativă a clubului din Zăvoi a organizat o conferinţă de presă la care au participat preşedintele executiv Alin Trandafir şi directorul general Florin Verigeanu. „Noi suntem principalii vinovaţi pentru cele întâmplate la Baia Mare. N-am ştiut să gestionăm cum ar fi trebuit această situaţie. Dar ne-am bătut cu mâinile goale împotriva unora bine dotaţi, ca să nu spun că avea gloanţe multe”, au recunoscut oficialii grupării din Zăvoi.

Meciul a fost pregătit deficitar

„Dacă vrem să găsim fel de fel de justificări vizavi de cele întâmplate la Baia Mare, atunci putem găsi. Eu cred că doi factori au fost esenţiali în stabilirea deznodământului de la Baia Mare. În primul rând, a fost vorba de pregătirea deficitară a meciului de către conducerea tehnică, dar şi valoarea scăzută a lotului de jucători.  S-a văzut că atunci când trebuiau să joace sub presiune, pe bani mulţi, n-au reuşit să depăşească pragul acela al blazării”, a spus preşedintele executiv al clubului, Alin Trandafir.

Urban SA, sponsor doar pe hârtie?

Oficialul grupării din Zăvoi a lansat un atac dur la adresa patronului de la SC Urban, Doru Florescu. „În momentele grele aveam şi noi nevoie de bani ca să-i stimulăm pe băieţi. N-am avut bani decât de la Primărie, restul acţionarilor au rămas doar pe hârtie. Şi e vorba de exemplu de Urban, care pentru că are 20 la sută din acţiuni trebuia să dea nişte bani conform cu acest lucru. Dar n-am mai primit nimic de anul trecut! Au fost situaţii în care a trebuit să venim cu bani de acasă ca să le plătim jucătorilor, să ne achităm datoria faţă de ei. De asemenea, Miniera Berbeşti, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, de fapt, domnul Condescu. Au mai existat însă alţi sponsori care au fost alături de noi când am avut nevoie. Şi mă refer aici, spre exemplu, la domnul Roibu de la Oltchim sau la domnul Mutu”.

Costel Pană - demis

„Imediat după meciul de la Baia Mare, când cei prezenţi acolo au văzut că băieţii noştri au fost mai degrabă la plajă, mulţi ne-au întrebat cât îl mai ţinem pe Pană. Vă anunţ că de comun acord am decis să încetăm colaborarea cu antrenorul Costel Pană. În cel mai scurt timp vom anunţa noul antrenor. Va fi, cel puţin noi ne dorim asta, un antrenor cu experienţă. De asemenea, şi jucătorii vor fi penalizaţi, şi este posibil ca în scurt timp să ne despărţim de o parte dintre ei”, a mai spus Trandafir. „Eu nu prea am ce-i reproşa lui Pană. În afara faptului că a intrat în unele contre cu unii oficiali ai altor echipe şi chiar cu unii spectatori, în rest ce să-i reproşez?! Să nu uităm că el a adus echipa aici, să ne batem la promovare!”, a completat Florin Verigeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe