ŞTIRI – fapt divers

duminică, 20 mai 2007

ŞTIRI – fapt divers

 

 

Distrugătorul de ATV-uri, liniştit cu mascaţii

 

La pensiunea Valentina, din Râmnicu Vâlcea a avut loc la sfârşitul săptămânii recent încheiată, un scandal. Protagonistul, Cristian Săvoiu (30 ani), zis “Cicatrice”, din Râmnicu Vâlcea, nu este la prima sa “bravură” de acest fel. După ce în urmă cu câteva săptămâni a distrus uşile mai multor locatari de la un bloc de locuinţe, în parcarea pensiunii Valentina, fiind beat criţă, a lovit pe gestionarul ATV-urilor şi pe agentul de pază din cadrul aceleiaşi pensiuni. “Cicatrice” a distrus şi trei ATV-uri, luându-le cheile. Pentru a-l potoli, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor de la Detaşamentul de Intervenţia Rapidă, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

 

 

Accident grav cu doi biciclişti puşi pe şotii

 

Un accident pe cât se poate de stupid între doi biciclişti a avut loc vineri după amiază în localitatea Berbeşti-Vâlcea. Marcel Dumitrescu (29 ani) circula regulamentar pe bicicletă când, la un moment dat, paralel cu el a venit şi circula un alt biciclist, Gheorghe Popa (29 ani). Dumitrescu a vrut să facă o glumă şi fiind pe bicicletă l-a luat de gât pe celălalt bărbat care circula tot pe două roţi. La un moment dat, cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut, lovindu-se de carosabil. Gheorghe Popa s-a ales cu policontuzii, intrând în stare de comă profundă, fiind internat în spital în stare foarte gravă. Ambilor biciclişti le-au fost recoltate probe biologice pentru a se afla dacă se aflau sau nu sub influenţa elixirelor bahice.

 

 

Adolescent rănit când fugea pe stradă

 

În oraşul Berbeşti a fost rănit sâmbătă un adolescent de 18 ani. Ion Spătaru, din Râmnicu Vâlcea a trecut în fugă strada, prin loc nepermis, moment în care a fost rănit de o Dacie Logan, condusă de bucureşteanul Robert Grigore (37 ani). Tânărul s-a ales cu fractură de maleolă internă la piciorul stâng, fiind internat în spital.

 

 

Iar cu Dacia în şanţ

 

Aron Iar (40 ani), din comuna Turdaş-Hunedoara, s-a autoaccidentat grav la sfârşitul acestei săptămâni, pe Valea Oltului. În dreptul localităţii Câineni, satul Robeşti, Iar fiind la volanul unei Dacii 1305, din cauza oboselii foarte pronunţate, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Conducătorul auto s-a ales cu fracturi dorsale, fiind internat în Spitalul Judeţean din Sibiu.

 

 

Pasionat de motoscutere, călcat de hoţi

 

Pasionat de motoscutere, Constantin I. din comuna Bujoreni a fost de mai multe ori călcat de hoţi, care de fiecare dată când dădeau iama în gospodăria sa, nu plecau cu mâna goală. Aşa se face că poliţiştii din localitate, dar şi cei din comuna învecinată Berislăveşti, au descoperit în trafic trei motoscuterişti, care se “alimentaseră” din ograda lui Constantin. Fraţii Gheorghe (24 ani) şi Pavel Anuţa (23 ani), din Sălăturcel au fost traşi pe dreapta, şi n-au putut justifica cui aparţineau cele două motoscutere, iar în localitatea Sălăturcel a mai fost descoperit şi Dan Opriş (18 ani) care şi el furase motoscuterele de la acelaşi locuitor din comuna Bujoreni. Celor trei hoţi le-au fost întocmite dosare penale.

 

 

S-a furat o moară

 

Imaginaţia hoţilor în materie de furt nu are limite. Din locuinţa lui Dumitru Rotaru, din comuna Făureşti a dispărut vineri o moară electrică şi cantităţi mari de băutură. Poliţiştii din localitate au reuşit să-l prindă pe hoţ, înainte ca acesta să deguste măcar alcoolul subtilizat. Lui Ion Vişoiu, din Mileşti, com. Făureşti, autorul infracţiunii, poliţiştii i-au întocmit dosar penal, prejudiciul fiind rcuperat în totalitate.

 

 

Dispăruta se odihnea la umbra unui nuc

 

Polina G., din Slătioara, la cei 85 de ani, nu mai este în toate facultăţile mintale. De nenumărate ori ea a dispărut de acasă, şi era găsită pe terenurile agricole de pe raza localităţii. Sâmbătă, fiica femeii a anunţat polşiţiştii că mama ei iar a dispărut de acasă. Dată în urmărire generală poliţiştii au pornit în căutare şi au găsit-o pe Polina, teafără, odihnindu-se la umbra unui nuc din comuna de domiciliu.

 

Grupaj realizat de Dorel ├×ÎRCOMNICU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe