Şpârle şi Şopârle

joi, 17 mai 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Probabil lui Gigi Matei i-ar trebui vreo trei mandate, dar din fericire pentru râmniceni nu va obţine nici unul, pentru a realiza ce a făcut primarul Gutău în trei ani. Cu toate astea parvenitul pesedist nu pierde nici o ocazie să atace public realizările edilitare ale celui mai energic edil pe care l-a avut municipiul. Şi cum nu prea mai stă nimeni să-l asculte şi să-i transcrie discursurile seci se mulţumeşte să-şi verse veninul în cel mai slab cotidian care a apărut vreodată în Vâlcea.

 

• Tânărul june liberal care şi-a mobilizat toţi prietenii pentru a fi votat într-un sondaj pe internet ar trebui să ştie că adversarii săi , din partid şi din alte partide, chiar au susţinători în Vâlcea după cum arată taloanele pe care le primim zilnic în redacţia noastră. Şi oamenii mai plătesc şi pe timbre pentru a le trimite prin poştă.

 

• Începând de săptămâna viitoare să nu fiţi mirat dacă veţi primi gratuit un exemplar din ziarul nostru deşi aţi solicitat de la chioşc doar un cotidian. „ Ziarul de Vâlcea” va oferi, cu ajutorul mai multo difuzori de presă, gratuit ziare celor care cumpără cotidiene locale. Acasă oamenii vor compara. Poate sunt vâlceni care vor să citească şi anchete, reportaje, informaţii pertinente, sport, materiale de cultură şi religie, divertisment şi bârfe aproape adevărate. După ce vor face comparaţia vor constata că ies în câştig dacă ne cumpăra pe noi de două ori pe săptămână în loc să cumpere un cotidian timp de 6 zile pe săptămână. Vor economisi bani şi vor citi mai mult.

 

• Unii cetăţeni ne-au sunat să ne spună că nu-şi pot plăti impozitele pentru că nu le sunt primiţi banii. Cică trebuie să achite în prealabil factura pentru ridicarea gunoiului la URBAN. Numai că oamenii au contracte cu Rosal, le-au plătit acestora ridicarea gunoiului şi nu pricep ce legătură au impozitele cu factura de la o firmă privată. Domnule Adrian Căpraru, ce spuneţi? Vă punem faţă-n faţă cu oamenii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe