Şpârle şi Şopârle

joi, 3 mai 2007

Şpârle şi Şopârle

• Vă mai aduceţi aminte de scandalul FNI ? Ştiţi cumva câţi vâlceni au fost păgubiţi de escrocheriile puse la cale de cei care administrau acest fond ? Dar câţi dintre vâlceni au făcut bani din FNI ştiţi? Credem că pe toţi v-ar interesa numele celor care au retras sume importante din FNI în săptămâna premergătoare căderii fondului. Mai ales legăturile unora dintre ei cu lumea politică, economică, presa şi cu fosta securitate. Nu a fost uşor să obţinem informaţiile dar preţul a meritat. Se anunţă o anchetă pe cinste. Rămâneţi aproape de „ Ziarul de Vâlcea” pentru a afla adevărul despre cei care au ajuns să aibă vile, firme, jeepuri pe banii dumneavoastră!

• Bogdan Pistol, liderul junilor liberali din Vâlcea este pe cale de a provoca o nouă mare surpriză colegilor din organizaţia judeţeană.

• Cristian Buican şi Ion Câlea vor fi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean după demiterea lui Pătru. Chiar dacă instanţa ar decide că şi Ion Câlea trebuie să părăsească funcţia el va fi reales de consilierii judeţeni. Nu de toţi doar de colegii săi de partid şi de liberali. Punem pariu!

• Lichelele nu mai au nici o ruşine! Exact cei care ar trebui să bage capul în pământ de ruşine, cei care şi-au exploatat salariaţii, cei care au înşelat fiscul, cei care nu şi-au achitat datoriile, cei care au făcut averi nemeritate şi nemuncite, cei care şi-au minţit prietenii, cei care au trucat licitaţii, cei incompatibili cu funcţiile administrative, cei care fac ruşinea presei ne ameninţă cu procese. Pentru că am avut curajul să le punem lanterna pe faţa plină de pete unsuroase, să-i prezentăm aşa cum sunt, escroci şi farisei. Lichelele nu au niciodată ruşine!

• Ultimele succese pe plan naţional şi internaţional ale clubului de handbal Oltchim au provocat insomnii directorului gunoier care a manipulat mai mult de un an minciunile grosiere şi insultele din „ Trompeta” unui ziar sportiv. Îţi înţelegem frustrarea domnule George. Fata ta nu avea loc nici în echipa secundă a Oltchimului aşa cum nu a avut valoare nici pentru prima echipă a formaţiei braşovene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe