Primarul Mircia Gutău nu are stare

miercuri, 30 mai 2007

 În timp ce contracandidatul său, Gigi Matei, „doarme în papuci“,

 

Primarul Mircia Gutău nu are stare

 

Joi, 31 mai, la ora 10.00, va avea loc inaugurarea Târgului de la Goranu. Lucrările efectuate în ultimele luni - licitate către terţi, dar şi executate în regie proprie de către Direcţia Administrării Domeniului Public - au constat în acoperirea canalului din zonă, împrejmuire, realizarea unei parcări, asfaltare, montarea de gherete pentru desfăşurarea activităţii personalului administrativ şi amplasarea a două toalete ecologice. Târgul din Goranu va fi deschis tuturor comercianţilor de mărfuri industriale second-hand, în zilele de marţi şi vineri.

 

Promisiune respectată

 

Primarul Mircia Gutău îşi ţine promisiunea făcută la inaugurarea Clubului Pensionarilor din Ostroveni de a sărbători, în ultima zi a fiecărei luni, pensionarii care şi-au aniversat în cursul acelei luni ziua de naştere. Astfel că joi, 31 mai, de la ora 17.00, opt pensionari din Ostroveni, cărora li se vor mai adăuga şi alţii asemenea din celelalte cartiere ale municipiului, sunt invitaţi la clubul din cartier unde vor fi sărbătoriţi de către municipalitate aşa cum se cuvine. În această săptămână, la Clubul Pensionarilor din Ostroveni a fost adusă o masă de tenis, care se adaugă celei de biliard deja existente; în perioada imediat următoare, la cererea beneficiarilor, aici va fi amplasat şi un automat de cafea şi ceai.

 

Inaugurarea sălii de sport de la Şcoala Nr. 9

 

Vineri, 1 iunie, la ora 11.00, în contextul Zilei Şcolii Generale "Anton Pann" (fosta Şcoală Generală nr. 9), va avea loc inaugurarea Sălii de Sport a acestei instituţii de învătâmânt. La inaugurarea obiectivului realizat de Compania Naţională de Investiţii cu participarea bugetului local în ceea ce priveşte racordul la utilităţi va participa şi primarul Mircia Gutău. În programul manifestării mai sunt incluse un concert al trupei Bamby, un număr de magie, jocuri sportive demonstrative şi dans modern.

Traian GUMINSKI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe