|marți, iunie 22, 2021
  • Follow Us!

Actualitatea fotbalistică 

Actualitatea fotbalistică

 

 

  Liga a II-a

 Deplasare dificilă pentru CSM la Corvinul Hunedoara

 

Dacă doresc să se menţină pe poziţia a doua a clasamentului, cei de la CSM Rm. Vâlcea vor trebui să învingă la Hunedoara. Contracandidatele la promovare au misiuni mult mai uşoare, ele urmând a evolua pe teren propriu.

 

  Liga a III-a

La Oltchim vin adversari de la Reghin cu… avânt

 

Vineri după-amiază, de la ora 17.00, în Rm. Vâlcea se va disputa un nou meci al echipei antrenate de Costel Gaiţă. Gruparea de Liga a III-a, FC Oltchim Rm. Vâlcea, va primi vizita celor de la Avântul Reghin. Vâlcenii sunt favoriţi în obţinerea punctelor puse în joc.

 

  Liga a IV-a

Meciuri atractive în lupta pentru evitarea retrogradării

 

Elita fotbalului judeţean programează opt meciuri sâmbătă şi unul diminică, după următorul program (de la ora 11.00):

Alma Lex Drăgăşani – Sportul Rm. Vâlcea

Forestierul Băbeni – Olteţul Zătreni

Genesis Lotru Brezoi – Petrolul II Drăgăşani

Luncavăţul Popeşti – Minerul Costeşti

Topologul N. Bălcescu – AS Şirineasa

Minerul Berbeşti – Cozia Rm. Vâlcea

FC Vartex Rm. Vâlcea – CSM II Rm. Vâlcea

Hidroelectra Vâlcea – Flacăra Horezu (de la 17.00)

Unirea Tomşani – FC Govora (duminică, ora 11.00)

După cum se poate observa, cele mai atractive partide sunt cele în care sunt implicate echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării.

 

  Liga a V-a

CSM Drăgăşani, prima echipă care-şi poate savura promovarea

 

Din ultimul eşalon competiţional au mai rămas de disputat cinci etape. Lupta pentru promovarea în elita fotbalului judeţean este pe punctul de a se încheia în Seria I, acolo unde aproape an de an campioana s-a cunoscut cu mult înaintea altor serii (Olteţul Zătreni în 2006; Tineretul Diculeşti în 2005; AS Creţeni în 2004).

Anul acesta a venit rândul celei de-a treia echipe a municipiului Drăgăşani – în fapt prima, dacă ar fi să ne luăm după denumire – CSM, să promoveze. Cu o conducere competentă – dr. Alin Pavelescu este preşedinte, iar Sandu Şocu este secretar – CSM Drăgăşani îşi face planuri pentru campionatul viitor, când se va afla la un nivel superior. Bucuria promovării poate erupe la finele acestei săptămâni, când se dispută „derby-ul“ seriei, invincibila – singura cu acest statut în fotbalul judeţean – CSM Drăgăşani primeşte vizita ocupantei locului 2, Vilarossa Laloşu. Pentru gruparea din Drăgăşani este suficient şi un rezultat de egalitate pentru ca, matematic, să nu mai poată fi egalată la puncte chiar dacă ar pierde restul partidelor rămase de disputat.

Leave a Response