|miercuri, iunie 23, 2021
  • Follow Us!

ŞTIRI – fotbal 

ŞTIRI – fotbal

 

 

CSM înfruntă liderul

 

La finele acestei săptămâni se va disputa la Rm. Vâlcea, pe terenul Oltchim, cel mai important meci al campionatului, respectiv derby-ul dintre ocupantele locurilor 1 şi 2. De pe poziţia secundă a clasamentului, CSM Rm. Vâlcea va primi vizita liderului „U“ Cluj-Napoca.

 

Ultimele etape la Liga a V-a

 

În fotbalul judeţean se intră „pe turnantă“ înaintea „sprintului final“. Astfel, la Liga a V-a au mai rămas de disputat şase etape, iar acelaşi lucru se va întâmpla de săptămâna viitoare şi la Liga a IV-a. Potrivit regulamentelor fotbalistice în vigoare, în această perioadă nu se mai pot efectua transferuri de jucător prin schimbarea statutului acestora din amatori în non-amatori. Totodată, în această perioadă încetează şi efectele asocierii dintre cluburi, cazul concret fiind cel al echipelor Oltchim Rm. Vâlcea şi AS Mihăeşti. Prin urmare, fotbaliştii grupării conduse de Mihai Diculoiu (foto) nu mai pot evolua la formaţia din Liga a V-a.

 

Stadion nou la Lăpuşata

 

Ultima comună din Vâlcea care a avut o echipă de fotbal în „C“ a fost Lăpuşata. Pe vremea cănd omul de afaceri Dan Mazilu susţinea pe FC Lăpuşata, aceasta a evoluat la Copăceni şi Horezu. Deşi a avut echipă la nivelul Ligii a III-a, comuna Lăpuşata nu a dispus şi nu dispune încă de o bază sportivă proprie. Potrivit conducerii AJF, la Lăpuşata s-a construit o bază sportivă nouă, ce va fi omologată în curând.

Leave a Response