Liviu Bădescu şi Raluca Vlad s-au dus în Japonia

joi, 19 aprilie 2007

Pentru a participa la Congresul Internaţional IMAF,

 

Liviu Bădescu şi Raluca Vlad s-au dus în Japonia

 

În această perioadă, preşedintele Federaţiei Române de Karate şi Aiki Goshin-Do, Shihan Liviu Bădescu, participă, la Tokio, la Congresul Internaţional al Artelor Marţiale, organizat de IGKF Japonia. Tot aici are loc şi Congresul IMAF Japonia, la care sunt programate antrenamente, seminarii, examinări ce se vor materializa prin acordarea unor diplome. De acolo, delegaţia României, formată din Shihan Liviu Bădescu (Centură Neagră 6 DAN) şi instructorul Raluca Vlad (purtător de cuvânt al FRKAGD) au programate multe alte contacte cu personalităţi ale lumii Artelor Marţiale. Cei doi vor ajunge şi la Osaka (Yokohama), unde inginerul Liviu Bădescu a obţinut titlul de shihan al stilului Sawada, după care vor urma un pelerinaj la Muntele Fuji şi o vizită pe Insula Okinawa, unde este leagănul Artelor Marţiale japoneze.

Valoarea lui Liviu, recunoscută

Vechile deplasări în China, Hong – Kong, Tibet şi Japonia (Yokohama) au conturat în urmă cu câţiva ani independenţa, seriozitatea şi recunoaşterea valorii oamenilor din Federaţia Română de Karate şi Aiki Goshin – Do, lucru ce a conturat şi a definitivat bazele acestei deplasări. Liviu Bădescu mulţumeşte pentru solicitudinea de care a dat dovadă în acordarea vizelor pentru a intra în ├×ara Soarelui Răsare Ambasadei Japoniei în România, personal domnului consul. Deplasarea celor doi, Liviu Bădescu şi Raluca Vlad, a fost posibilă datorită sprijinului financiar pe care aceştia l-au primit de la Daniel Bădescu (fratele lui Liviu şi patronul firmei Aristrocrat), fost practicant de arte marţiale şi actualul secretar general al FRKAGD. De asemenea, şi vicepreşedintele Iulian Predescu i-a sprijinit pe cei doi tehnic şi moral în vederea deplasării acestora în Japonia.

Comemorare pentru Takeshi Sawada

De curând a încetat din viaţă Takeshi Sawada, fondator de stil, o pierdere grea pentru federaţie. Astfel, şi forul condus de Liviu Bădescu organizează în această perioadă mai multe acţiuni comemorative. „Federaţia noastră urmează drumul deschis de Shihan Takeshi Sawada, în ciuda faptului că ne lipsesc materialele performante de antrenament, banii sau dojo-urile de pregătire”, spune Shihan Liviu Bădescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe