INFO – administraţie

luni, 2 aprilie 2007

INFO – administraţie

 

 

Spaţiile verzi în atenţia ADP-ului

 

În ultima săptămână, Direcţia Administrării Domeniului Public a continuat acţiunile de întreţinere a spaţiilor verzi, prin lucrări de formare a coroanelor la arbori, prin plantarea a 1200 de flori în Parcul Episcopiei, Parcul Mircea cel Bătrân şi la Casa Căsătoriilor şi prin plantarea a 400 de arbuşti tuya în zona Centrală şi pe strada Constantin Brâncuşi. Acestor lucrări se adaugă activităţilor specifice de la sera din Stolniceni, unde deja este pregătit materialul floricol pentru sezonul II.

 

 

Marcaje rutiere sunt refăcute

 

DADP a continuat în ultima perioadă executarea de marcaje transversale pe arterele din municipiu. Tot în domeniul infrastructurii rutiere, au fost făcute reparaţii cu 330 de tone de mixtură asfaltică pe străzile Nicolae Titulescu, Ştirbei Vodă, Ferdinand, Căpitan Mărăşanu, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Calea lui Traian şi la parcarea de pe strada Constantin Brâncuşi. Au mai fost făcute reabilitări cu piatră spartă (calcar) pe străzile Stolniceni, Zambilelor, Zorilor şi Constantin Brâncuşi.

 

 

Cartierul Traian, salubrizat de elevi

 

Sâmbătă, 31 martie, peste 100 de elevi din municipiu şi voluntari din Corpul Păcii se vor întâlni la Şcoala Generală nr. 2 pentru a demara o salubrizare a cartierului Traian. Primăria municipiului va participa la această acţiune prin furnizarea de tricouri, mănuşi şi saci de plastic şi prin colectarea imediată a gunoiului rezultat. După o pauză impusă de sărbătoarea Paştelui, copii vor repeta acţiunea în cartierul Nord.

 

 

Spaţii comerciale scoase la licitaţie

 

Direcţia Administrării Pieţelor şi Târgurilor scoate la licitaţie, în data de 6 aprilie 2007, la ora 12.00, mai multe spaţii libere în pieţele şi punctele comerciale din municipiu. Obiectul licitaţiei este constituit din 2 poziţii în Complexul Comercial PT3 din Ostroveni, 13 poziţii în Bazarul "Poiana" şi 11 poziţii în Piaţa Nord. Preţurile de pornire ale licitaţiei sunt între 1,10 şi 6,00 lei/mp/zi, în funcţie de amplasamentul spaţiilor comerciale.

 

 

Poliţia comunitară nu-şi ia liber de Paşti

 

Poliţia Comunitară a întocmit deja graficul de personal pentru asigurarea, începând din 2 aprilie, cu întregul efectivul disponibil, a siguranţei bunei desfăşurări a sărbătorilor pascale în municipiu. Până atunci, însă, patrulele pedestre PC au continuat acţiunile curente la nivelul Râmnicului, sancţionând în ultima săptămână 33 de contravenţii cu 21 de amenzi în valoare totală de 2.770 lei şi 12 avertismente. Ca de obicei, cele mai multe sancţiuni – 14 amenzi şi 6 avertismente scrise, au fost date pentru nerespectarea HCL nr. 50/2006 privind normele de salubritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe