Cu gândul la finală

joi, 19 aprilie 2007

Ferencvaros Budapesta - Oltchim Rm. Vâlcea

 

Cu gândul la finală

 

Echipa de handbal Oltchim Rm. Vâlcea îşi va lua la finele acestei săptămâni, de la Budapesta, confirmarea că va disputa finala Cupei Cupelor, cel mai probabil cu Union Ribaroja din Spania, formaţie ce a smuls un rezultat de egalitate în partida tur din Norvegia.

La adăpostul succesului categoric de la Vâlcea, antrenorul Gheorghe Tadici a pregătit returul de la Budapesta astfel încât să bifeze încă o victorie pentru Oltchim. Jucătoarele, în frunte cu ambiţioasa Ionela Gâlcă (foto), vor să-i ofere un frumos cadou de Sfântu‘ Gheorghe antrenorului Tadici. Echipa noastră a plecat deja spre capitala Ungariei, însă, înainte de a părăsi România, va mai avea de disputat un meci în ţară, la Târgu Mureş, cu gruparea gazdă, partida urmând a conta pentru Liga Naţională.

În altă ordine de idei, să spunem nu doar că ProTV este postul interesat de transmiterea meciului retur, aşa cum a fost transmis şi cel de la Rm. Vâlcea, dar deja televiziunile importante din România se bat pentru a obţine dreptul de a transmite în sezonul viitor atât meciurile de pe plan intern ale echipei Oltchim, cât şi cele din Liga Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe