Şpârle şi Şopârle

joi, 29 martie 2007

Şpârle şi Şopârle

# Un politician cu funcţie importantă  se ocupă cu treburi slabe. Omul încearcă să facă necazuri unor oameni de afaceri care au muncit enorm pentru judeţ. Culmea este că unuia dintre ei ar trebui să-i spună sărut mâna pentru ca l-a ajutat atunci când nu-l băga nimeni în seamă.

# Pe gazetarul derbedeu îl lăsăm până după sfintele sărbători ce se apropie pentru că nu putem scrie despre măgăriile lui la limita legii fără să facem trimitere la nişte feţe bisericeşti. După ce-l vom demasca şi de această dată sperăm că o televiziune mult premiată să nu-l mai invite în emisiuni. Nu de alta dar apare pe ecrane la ore la care-l pot vedea şi minori iar individul sperie prin limbaj, atitudine şi obscenitate.

#  Deputatul Dumitru Becşenescu a făcut mai multe greşeli în ultima perioadă. Economice nu politice. Iar societăţile din Grup Antares au mari probleme de marketing şi management. Colac peste pupăză profesioniştii din firmă se transferă la alte societăţi sătuli de dispreţul cu care sunt trataţi. Vom reveni.

# Mai mulţi primari sunt supăraţi că doamna prefect Handolescu i-a interzis subprefectului Mircea Nadolu să organizeze deja tradiţionalele întâlniri lunare dintre primarii din Vâlcea. Acestea aveau loc în wekend, pe zone din judeţ, primarii făceau schimb de experienţă şi informaţii şi apoi serveau masa împreună. Poate doamna prefect este nemulţumită că nu a fost invitată la aceste întâlniri. Se poate presupune şi aşa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe