Şpârle şi şopârle

joi, 22 martie 2007

Şpârle şi şopârle

# Cineva ne-a scris şi ne-a spus că fostul deputat Nicu Spiridon este un vânător împătimit. Unul care acum 8 ani  în lipsă de vânat a împuşcat în curtea fabricii o căţeluşă. Animalul s-a chinuit mult până să moară. Nu ştim din ce cauză a ratat berarul ţinta. Bănuim că de oboseală.

# Consilierul judeţean liberal, mare amator de pugilism, Traian Dobrinescu, este pe cale de a obţine o nouă sumă imensă. Firma sa, OVEXIND, în care a ajuns sa deţină 90 la sută, va primi o finanţare externă de aproape 1 milion de euro. Afacerea berbecuţii cu lâna de aur continuă dar am avut grijă să afle DNA, Ministerul Administraţiei şi Internelor precum şi cei care acordă finanţările SAPARD. Dacă Dobrinescu va lua banii până la urmă vom urmări cu atenţie migraţia oilor din Copăceni ( unde a obţinut zeci de hectare!!!) în Drăgoeşti unde este ferma de îngrăşare a berbecilor.

# Se pare că democraţii vor cu orice preţ înlocuirea lui Nicolae Dicu din funcţia de viceprimar al Râmnicului. Candidatul PD de la Tetoiu, ieşit din cursă, a declarat că nu susţine pe nici unul din competitorii rămaşi în turul II. Dacă liberalii ar fi promis că votează pentru debarcarea lui Dicu, alta era situaţia în Tetoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe