Şpârle şi Şopârle

miercuri, 14 martie 2007

Şpârle şi Şopârle

• PNG s-a dezvoltat vertiginos în ultima vreme. Din păcate în această afluenţă de noi membri organizaţia din Vâlcea s-a pricopsit cu fel de fel de migratori, de infatuaţi, de vânători de locuri eligibile pe listele de anul viitor. L-am remarcat recent pe un fost pedist de prin anii nouăşase într-o conferinţă de presă în care se lăuda că a adus PNG-ului nu ştiu câte de sute de membri plecaţi din PLD. Adică dintr-un partid abia înregistrat legal. Când oare a avut timp să ducă în PLD acest domn Popa zeci de milioane? Cine sunt cei care l-au urmat în PNG? Şi ce naiba de cv are omul acesta de spune în faţa presei că este mai cunoscut decât deputatul Petre Ungureanu?

• Remarcăm cu satisfacţie că am reuşit în cele din urmă să-i dăm de lucru lui Gigi. Maşinile de spălat din media s-au pus în mişcare, sperăm că nu pe bani de seminţe, şi încearcă să-i refacă imaginea consilierului PSD cu pretenţii de primar. Prietenii săi din presă, cei care i-au cheltuit banii s-au  ascuns. Robert te ţine Petre în lesă?

• Procurorii DNA au intrat recent în posesia unui pachet trimis din Vâlcea. Pachetul conţinea două casete audio ,una video şi o listă cu numere de înmatriculare. Purtate de unele autoturisme prin ţară. Maşinile au fost aduse pe naşpa în ţară şi înmatriculate de o reţea. Se agită apele în Cazan!

• Un tânăr om de afaceri a făcut şi el o investiţie în casete. De fapt a cumpărat un minifilm în care o minoră făcea sex, într-o cabană din Olăneşti, cu un politician. Caseta se multiplică de zor acum şi va fi lansată, fără bani, în Râmnic.

• ├×ărăniştii aveau şi ei un candidat bunicel la localele de la Tetoiu. În ultima zi de depunere a listelor acesta a fost convins de pesedişti să trădeze partidul în care a stat atâţia ani. Pentru o bucată de drum făcută în faţa casei în grabă şi un pumn de arginţi. Aşa că, în criză de timp. ├×ărăniştii au pus un candidat în vârstă de 84 de ani. Probabil un record pentru alegerile care au loc în 7 localităţi din ţară duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe