|miercuri, august 4, 2021
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

 

• Foarte mulţi vâlceni sunt nemulţumiţi de taximetriştii din Râmnic. Unii dintre aceştia schimbă aparatele de taxat pe poziţia „ exterior” chiar dacă se află pe teritoriul municipiului. Daca mergi în Râureni sau pe platforma chimică în dreptul Morii Boromir toţi taximetriştii trec pe exterior. Primarul ar trebui să interzică folosirea a două tarife pe teritoriul oraşului.

 

• Liberalii sunt foarte supăraţi pe Turcu. Care Turcu? Cel de la finanţe. Din ce în ce mai mulţi membri cer retragerea sprijinului politic pentru cel care se dorea şef absolut şi care răspunde de Călimăneşti.

 

• Primarul Mircia Gutău vrea cu orice preţ un război cu firma Parcomat. Nu credem că actele firmei care dovedesc un profit mic nu sunt cunoscute de primar. Aşa că zvonurile privind un eventual interes de a da concesiunea domnului Georgescu sau Filip par hazardate. Pronosticul că buturuga mică răstoarnă carul mare este unul dovedit în schimb de multe ori de viaţa de zi cu zi. Vom trăi şi vom vedea!

 

• Viceprimarii când au maşini de serviciu, când nu mai au. Iar mai nou în perioadele în care le au nu mai primesc bonuri de benzină. Le ia şeful pe toate?! Cei doi s-au instruit, însă, urmărind de mai multe ori filmul cu Fred Flinstone şi acum nu mai au probleme, cu …viteza. „Ya ba da ba du!“

 

• Patronul unei firme, care are afaceri cu directorul Sucursalei de Proctocol Olăneşti, Traian Dobrinescu, a fost văzut plimbând amantele unui lider politic local. Ne aşteptăm ca în perioada următoare domnişoara respectivă să progreseze în plan politic, social şi, mai ales, financiar după o reţetă binecunoscută.

 

• Un proaspăt secretar de stat a fost plecat recent într-o excursie în însoritul Dubay, alături de blonda de la Cotroceni. Imediat ce s-a întors din vacanţă, politicianul de sex feminin a şi fost avansat în funcţie. Nu, nu este vorba despre o „reprofilare“, ci despre celelalte persoane, din anturajul Elenei.

Leave a Response