|vineri, iulie 30, 2021
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

# Satrapul apei chioare, marele ex primar ţărănist de Râmnic, vremelnicul director al ACVARIM şi-a sustras contractul de muncă de la sediul societăţii şi l-a dus acasă. Sorin Zamfirescu şi-a petrecut mai mult timp din acest an prin concedii medicale. Ne întrebăm totuşi cât de gravă este boala dacă nu poate veni la muncă dar poate participa la emisiuni televizate pe posturile locale.

# Deşi Ion Câlea, preşedintele PSD Vâlcea a declarat la ultima conferinţă de presă că ştie despre intenţia consilierului municipal Gigi Matei de a nu pleca în delegaţie turistică pe bani publici noi am aflat că acesta va pleca în cele din urmă în excursiile „oferite” de primarul Mircia Gutău.

# În cele din urmă reţeaua Ana Maria Pătru- Dorel Jurcan- Ion Nicolăescu va fi decapitată. „ Ziarul de Vâlcea „ a fost prima publicaţie care a relatat despre comportamentul abuziv ale directorului impus de PD la ITM Vâlcea. Ne bucură faptul că mai mulţi ziarişti din Vâlcea s-au implicat în acest caz şi au determinat Ministerul să rupă pisica în două. Se pare că Nicolăescu va fi trimis la plimbare în cele din urmă, lucru care va dovedi că în minister lucrează oameni care nu au probleme psihice. Ca în teritoriu. Ne întristează însă că un nou politician vâlcean s-a lăsat manipulat riscându-şi cariera pntru a servi unor interese economice. Cam mare preţul, chiar pentru o frumuseţe autentică…

# Florin Ş. şi-a tras firmă nouă şi s-a pregătit de noi ţepe. Fostul său partener de afaceri italian mai aşteaptă încă returnarea celor 700 de euro rămaşi dintr-o datorie mai mare. Şi mai veche.

Leave a Response