Primarul Mircia Gutău, primit cu căldură în Petrişor

luni, 26 martie 2007

Primarul Mircia Gutău, primit cu căldură în Petrişor

Primarul Mircia Gutău continuă seria întâlnirilor cu cetăţenii în cartierele municipiului. În data de 22 martie 2007 edilul şef, însoţit de reprezentanţi ai DADP, Acvarim, Electrica, ETA, Urban SA, Distrigaz, dar şi de inspectorul de zonă, poliţist de proximitate  poliţist comunitar şi consilieri locali s-a reîntâlnit cu locatarii cartierului Petrişor. Cei peste 100 de cetăţeni prezenţi la această întâlnire au expus primarului o serie de probleme cu care se confruntă în special în cadrul asociaţiilor de proprietari, dar şi probleme, care ţin de amenajarea cartierului. Astfel, doleanţele râmnicenilor din această zonă au facut referire la inlocuirea unor  robineti si vane vechi, aflate în proprietatea societăţii Acvarim, contorizare separată la apă rece şi caldă pe anumite scări ale blocurilor din Petrişor, toaletarea arborilor, extinderea iluminatului public pe strada Zorilor, introducerea reţelei de apă pe străzile Zorilor şi Zambilelor, montarea de băncuţe la scările blocurilor, înlocuirea bordurilor pe anumite străzi.
O problemă care ţine de lipsa confortului în acest cartier o reprezintă lipsă balcoanelor la apartamente. Primarul i-a asigurat pe cei care doresc să-şi construiască balcoane că va elibera autorizaţii de construire, cu condiţia că aceste balcoane să fie construite  pe tronsoane întregi, de la parter până la ultimul etaj al blocului.
Cetăţenii din Petrişor au mulţumit primarului pentru locurile de joacă amenajate, pentru parcările şi zidurile de sprijin  şi pentru rampă şi treptele care fac legătura între acest cartier şi zona 1 Mai.
Probleme ridicate la această întâlnire au fost notate în agendă primarului, unele din ele urmând a fi rezolvate în cursul acestei veri. În ce priveşte introducerea conductelor de apă potabilă pe străzile Zambilelor şi Zorilor, cele două străzi au fost prinse în programul ISPA, iar lucrările vor fi realizate anul viitor.
Edilul şef a promis cetăţenilor din Petrişor ca în câteva săptămâni pensionarii din această zonă vor beneficia de un club, care va fi amenajat în cadrul punctului termic din acest cartier. Clubul va fi dotat cu televizor, iar persoanele de vârsta a III-a se vor putea întâlni aici şi vor putea juca table, şah, remy, jocuri de cărţi şi altele.

Primarul Mircia Gutău se va mai întâlni în perioada imediat următoare cu cetăţenii din zonele Râureni şi 1 Mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe