INFO - administraţie

joi, 1 martie 2007

INFO - administraţie

 

Se plantează copaci tineri în tot oraşul

 

Ca urmare a tăierii, în ultima perioadă, a mai multor arbori care prezentau pericol de prăbuşire în caz de vânturi puternice, Direcţia Administrării Domeniului Public a demarat o acţiune de plantare de copaci în întreg municipiu. Specialiştii de la DADP vor planta mesteceni, tei şi castani, iar amplasamentele se vor face ţinând seama de configuraţia urbanistică din zona de plantare, astfel încât tinerii arbori să nu obtureze vizibilitatea locatarilor din vecinătate sau traficul pe arterele din apropierea lor.

 

Mii de trandafiri pe Calea lui Traian

 

Secţia Sere, Spaţii Verzi din cadrul DADP a început din acest week-end o amplă acţiune de plantare a 5000 de fire de trandafiri pe Calea lui Traian şi pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Din păcate, unele persoane se pare că nu agreează ideea ca oraşul să îşi îmbogăţească zonele verzi, astfel încât, în primele zile ale acestei săptămâni, mai multe răsaduri de flori au fost furate. Primăria municipiului face apel la cetăţeni să preţuiască şi să păstreze rezultatele aceastei acţiuni de înfrumuseţare a Râmnicului, atrăgând totodată atenţia că astfel de fapte antisociale se pedepsesc, în conformitate cu legislaţia în vigoare, cu amenzi usturătoare.

 

Club al pensionarilor în Ostroveni

 

În câteva zile vor demara lucrările de amenajare a unui nou club al pensionarilor, amplasat la PT3 în zona Ostroveni. Acesta este cel mai mare comparativ cu celelalte două - situate în Traian şi în Ostroveni - realizate până acum în mandatul primarului Mircia Gutău. Un alt club al pensionarilor urmează să fie amenajat în zona Nord, la PT38.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe