Dobrinescu, liberalul cu simpatii pesediste

joi, 8 martie 2007

Cântec de violoncel la umbra celor trei trandafiri,

Dobrinescu, liberalul cu simpatii pesediste

Vestitul personaj al politicii vâlcene, Traian Dobrinescu, directorul Regiei de Protocol – Olăneşti, a fost şi este un liberal autentic. „Activitatea publicistică, menită să aducă în prim plan eşecurile guvernării social-democrate, corupţia, sărăcia, minciuna, raptul, lipsa de profesionalism şi de morală instaurate sau acceptate, prin lipsa de soluţii si voinţă politică, de P.S.D., dar şi crearea unei imagini favorabile a P.N.L., făcând vorbire despre liberalism şi liberali, soluţii şi calităţi“ – după cum aflăm din cv-ul dobrinescian. Aceasta este o frază care ne întăreşte convingerea că avem de-a face cu un liberal cu „pedigree“. Bineînţeles că aţi sesizat ironia din aceste rânduri, având în vedere că afaceristul Traian Dobrinescu a derulat cele mai interesante şi profitabile afaceri pe vremea cât cei trei trandafiri nu se veştejiseră încă. Nu are rost să mai amintim aici despre binecunoscutul business cu aromă de săpun. Păi cum să dăm noi crezare cuvintelor scrise cu făţărnicie de Dobrinescu, când în anul de graţie 2002 căuta cu slugărnicie laude de la premierul Adrian Năstase, care întâmplător era şi preşedintele PSD (partidul pe care-l blamează cu furie „proletară“ în bombasticul cv, instalat pe pagina de internet a PNL Vâlcea), cu ocazia lansării volumului său de poezii „Cântece de violoncel“.

„Am primit cu plăcere textele lirice adunate în „Cântece de violoncel“, „m-am lăsat purtat de Timp“, m-am regăsit în „Dialog cu Tata“, am simţit că vorbele Dumneavoastră sunt aşezate „spre mângâierea celor ce se încăpăţânează să creadă în poezie şi în puterea ei tămăduitoare“. Am citat aici din scrisoarea trimisă autorului de Adrian Năstase.

Şi, la sfârşitul articolului nostru, adresăm o întrebare pentru politicianul poet: Cum staţi la testul sincerităţii, domnule Traian Dobrinescu?

Licitaţiile trucate produc anual pagube de milioane statului

Berbeci îngrăşaţi din SAPARD în grajduri CAP-iste

RAAPPS va finaliza o operaţiune de sifonare a banilor publici

Statul este muls de firmele de casă ale directorilor politici

DNA trebuie să demareze o anchetă

Afacerea „Cindrelul”

Traian Dobrinescu jonglează cu milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe