Debut cu dreptul în noul sezon

luni, 5 martie 2007

CSM Rm. Vâlcea - FCM Târgovişte 2-1 (0-0)

Debut cu dreptul în noul sezon

Peste 2000 de vâlceni au ţinut să asiste la primul meci oficial al echipei CSM Rm. Vâlcea în acest an şi n-au ce regreta dacă ne raportăm la rezultat şi la prestaţia unora dintre jucătorii folosiţi în repriza a doua. Succesul a făcut ca CSM Rm. Vâlcea să urce pe locul 4 în clasament, la doar un punct de locul 2, loc ce ar da drept de promovare echipei în Liga I.

În prima repriză jocul CSM-ului a fost anost

Scorul a fost 0-0 la pauză, iar ocaziile clare de gol pot fi cu greu definite. Spectacolul de teren s-a mutat în câteva momente la margine, acolo unde antrenorul Costel Pană, şi el exasperat de ratările elevilor săi, şi-a pierdut cumpătul şi a intrat într-un nedorit schimb de replici cu suporterii. Nervozitatea a fost creată în unele momente şi de jocul puţin mai dur al unor fotbalişti din lotul echipei oaspete, din acest motiv Lepădatu trebuind să fie înlocuit înainte de pauză.

Parcă a ieşit altă echipă de la vestiare

Probabil că au fost muştruluiţi zdravăn la vestiare, în pauză,  vâlcenii, pentru că în repriza a doua au demonstrat că au capacitatea să-şi adjudece victoria. Imediat forcing-ul CSM-ului s-a concretizat la o fază prelungită de atac finalizat cum nu se poate de bine de Cumpănaşu, care a trimis mingea cu capul în plasa porţii adverse. Oaspeţii au replicat destul de repede şi, pe fondul dominării vâlcene, Zidăroiu a restabilit egalitatea la o fază la care apărarea CSM-ului n-a făcut cum trebuie pasul la ofsaid. Chiar puteau trece în avantaj cei de la Târgovişte, însă portarul vâlcean a scos o minge grea de sub transversală. Iureşul vâlcenilor s-a înteţit şi Moţ, cu un şut înşelător, a readus, în minutul 77, echipa sa în avantaj. Până la final oaspeţii n-au mai reuşit mare lucru, ba chiar pot fi mulţumiţi că au pierdut la o diferenţă de scor strânsă.

Rezultatele etapei
„U“ Cluj-Napoca - FC Baia Mare                   3-0
CFR Timişoara - C.S. Auxerre Lugoj   0-0
FC Bihor Oradea - FC Caracal                        2-1
IS Câmpia Turzii - Building Vânju Mare            2-0
Dacia Mioveni - FC Unirea Dej                 1-1
Corvinul Hunedoara - Minerul Lupeni            3-1
Gaz Metan Mediaş - Poli II Timişoara             1-1
CSM Rm Vâlcea - FC Târgovişte                   2-1
FCM Reşita - Apulum Alba Iulia                 0-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe