|miercuri, ianuarie 26, 2022
  • Follow Us!

Surpriza s-a produs la Drăgăşani 

Cupa României

 

Surpriza s-a produs la Drăgăşani

 

Energia Malaia – AS Şirineasa 1 – 2

 

Ieşire onorabilă pentru mălăieni

 

După ce în campionat Energia Malaia şi-a depus candidatura la primul loc în serie, a demonstrat în meciurile din Cupă că nu este cu nimic mai prejos decât grupările de Liga a IV-a. A eliminat pe Cozia Rm. Vâlcea şi pe Forestierul Băbeni, dar n-a mai izbutit aceeaşi performanţă şi în faţa experimentaţilor fotbalişti de la Şirineasa.

Petrolul II Drăgăşani – CSM II Rm. Vâlcea 2 – 1

Satelitul – scos de pe „orbită“

Nu puţini erau cei ce vedeau echipa din Zăvoi în finala competiţiei. În schimb Petrolul a devenit o „specialistă“ a Cupei României, astfel că trupa lui Mitică Dobre va merge mai departe.

Luncavăţul Popeşti – Minerul Costeşti 1 – 2

Şerban spunea că va lua Cupa!

Primarul comunei Popeşti, binecunoscutul Costel Şerban, declara de mai bine de o lună că ţinteşte câştigarea trofeului şi în aceste condiţii nu avea cum să se împiedice de un ad-versar „modest“ precum Minerul Costeşti. Scorul este elocvent şi demonstrează creşte-rea de formă a echipei din Costeşti care a ajuns astfel, pentru al doilea an consecutiv, în semifinale.

Sportul Rm. Vâlcea – Dinamo Rm. Vâlcea 2 – 2
* 4-2 după prelungiri

Liderul era să o păţească!

Cei ce au pus la îndoială caracterul de derby al partidei de la Bărbăteşti s-au înşelat. O echipă din Liga a V-a a pus reale probleme liderului din fotbalul judeţean şi numai experienţa portarilor a făcut diferenţa. Dinamo a întors scorul de la 1-0 la 1-2, dar s-a văzut egalată cu cinci minute înainte de final. În prelungiri experimentaţii jucători de la Sportul au dat lovitura.

Leave a Response