Surpriza s-a produs la Drăgăşani

luni, 26 februarie 2007

Cupa României

 

Surpriza s-a produs la Drăgăşani

 

Energia Malaia - AS Şirineasa 1 - 2

 

Ieşire onorabilă pentru mălăieni

 

După ce în campionat Energia Malaia şi-a depus candidatura la primul loc în serie, a demonstrat în meciurile din Cupă că nu este cu nimic mai prejos decât grupările de Liga a IV-a. A eliminat pe Cozia Rm. Vâlcea şi pe Forestierul Băbeni, dar n-a mai izbutit aceeaşi performanţă şi în faţa experimentaţilor fotbalişti de la Şirineasa.

Petrolul II Drăgăşani - CSM II Rm. Vâlcea 2 - 1

Satelitul – scos de pe „orbită“

Nu puţini erau cei ce vedeau echipa din Zăvoi în finala competiţiei. În schimb Petrolul a devenit o „specialistă“ a Cupei României, astfel că trupa lui Mitică Dobre va merge mai departe.

Luncavăţul Popeşti - Minerul Costeşti 1 - 2

Şerban spunea că va lua Cupa!

Primarul comunei Popeşti, binecunoscutul Costel Şerban, declara de mai bine de o lună că ţinteşte câştigarea trofeului şi în aceste condiţii nu avea cum să se împiedice de un ad-versar „modest“ precum Minerul Costeşti. Scorul este elocvent şi demonstrează creşte-rea de formă a echipei din Costeşti care a ajuns astfel, pentru al doilea an consecutiv, în semifinale.

Sportul Rm. Vâlcea - Dinamo Rm. Vâlcea 2 - 2
* 4-2 după prelungiri

Liderul era să o păţească!

Cei ce au pus la îndoială caracterul de derby al partidei de la Bărbăteşti s-au înşelat. O echipă din Liga a V-a a pus reale probleme liderului din fotbalul judeţean şi numai experienţa portarilor a făcut diferenţa. Dinamo a întors scorul de la 1-0 la 1-2, dar s-a văzut egalată cu cinci minute înainte de final. În prelungiri experimentaţii jucători de la Sportul au dat lovitura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe