ŞTIRI - sporturi

luni, 19 februarie 2007

ŞTIRI - sporturi

 

 

Liga a II-a

 

CSM-ul, un nou amical de lux

 

După ce a evoluat la Rapid Bucureşti şi le-a avut ca adversare în Zăvoi pe Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova, echipa antrenată de Costel Pană îşi va măsura forţele, înaintea startului competiţional, cu un nou adversar de primă măsură. Astfel, săptămâna aceasta, la Bucureşti, pe cocheta arenă din Cotroceni, se va disputa meciul de fotbal FC Naţional - CSM Rm. Vâlcea. În precedenta confruntare din Zăvoi, chiar dacă a pierdut cu Universitatea Craiova, echipa noastră a demonstrat că poate pune probleme reale oricărui adversar, fapt ce ne face să credem că în returul Ligii a II-a nu vom mai avea parte de emoţiile clasării pe poziţiile codaşe ale clasamentului.

Dezlegare la fotbal de... Lăsata secului!

 

Baschet feminin / Divizia B

 

BC Niţulescu are prima şansă la promovare în Divizia A

 

Programat iniţial să se dispute în Sala Capela a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“, turneul de la Rm. Vâlcea contând pentru Divizia B de baschet feminin s-a ţinut în Sala Traian, unde, surprinzător, la primele meciuri chiar a existat o asistenţă peste aşteptări. Era şi normal să fie aşa, pentru că echipa noastră, gazdă, BC Niţulescu Rm. Vâlcea, are ca obiectiv promovarea în Divizia A şi nu putea să obţină acest drept dacă nu s-ar fi impus în toate disputele, dintre care, fără îndoială, cea mai grea partidă a fost cea cu MK Sf. Gheorghe, grupare ce s-a folosit la turneul organizat în Ardeal de mijloace mai puţin regulamentare pentru a putea pune probleme valoroasei echipe pregătite acum de profesoarele Manuela Cornea şi Coca Niţulescu.

 

Baschet feminin / Divizia A

 

Eşec neaşteptat în meciul de la Rapid

 

Parcursul excelent înregistrat în ultimul timp de către fetele de la CET Govora, antrenate de soţii Mihai şi Antoaneta Toma, a fost întrerupt în mod surprinzător în meciul din Capitală, unde vâlcencele au fost oaspetele celor de la Rapid Bucureşti. Vâlcencele au fost clar dominate în primele trei sferturi, când Rapid şi-a asigurat practic o diferenţă confortabilă la puncte. Un succes ne-ar fi permis să ne apropiem de podiumul Diviziei A, dar, chiar şi aşa, mai ales că, în cursul săptămânii trecute, la Vâlcea au fost învinse şi clujencele, CET Govora ocupă acum un onorant loc 4, în condiţiile în care mulţi anticipau că plecarea titratului Doru Moise va însemna şi declinul acestei echipe. Spre cinstea lor, vâlcencele s-au menţinut în prima parte a clasamentului şi au şanse mari la consolidarea poziţiei din apropierea podiumului.

 

Baschet masculin / Divizia A

 

Din nou înfrângere după o prestaţie bună

 

În tentativa lor de a scăpa de penultima poziţie din clasament, baschetbaliştii antrenaţi de Cristi Achim n-au izbutit mai mult decât o prestaţie apreciabilă la Piteşti. Argeşenii, cu unul dintre cei mai buni baschetbalişti ai României în lot, au fost aproape tot timpul peste echipa noastră, dar au existat şi unele momente în care s-a jucat de la egal la egal. Din acest motiv putem spune că mult aşteptata confruntare cu gruparea din Braşov, în compania căreia trebuie să câştigăm pentru a spera la menţinerea în Divizia A, a devenit foarte importantă. Braşovenii au fost şi ei învinşi, pe teren propriu, de Rapid Bucureşti.

 

Fotbal judeţean

 

Futsalul şi Cupa au anulat aglomeraţia de la AJF

 

Pentru că AJF Vâlcea a decis ca în Cupa României la fotbal în sală să se joace pe aceleaşi legitimaţii şi vize ca la Ligile a IV-a şi a V-a, echipele participante şi-au vizat din timp carnetele jucătorilor. Apoi au venit la rând echipele care au disputat meciurile din optimile de finală ale Cupei României, prezentate pe larg alăturat. Având în vedere că săptămâna aceasta este Adunarea Generală a AJF Vâlcea, anticipăm că şi în aceste zile - mai ales vineri - vor mai veni alte echipe la vizatul carnetelor de joc, iar spre deosebire de alţi ani, foarte puţine vor rămâne pe ultimele zile, când, până acum, era o aglomeraţie greu de descris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe