ŞTIRI - fotbal

joi, 1 februarie 2007

ŞTIRI - fotbal

 

 

Real Cernişoara vrea promovarea în Liga a IV-a

 

Apropierea startului competiţional a făcut ca şi Real Cernişoara să se reunească. Gruparea sponsorizată de Primăria Cernişoara şi de Bebe Gologan va fi condusă în continuare de către Nicu Anghel. Acesta are de gând să întărească lotul şi a decis ca în acest sens să transfere doi fotbalişti de valoare de la Horezu şi un junior din Rm. Vâlcea, cei trei urmând a acoperi câte un post din fiecare linie de joc: apărare, mijloc şi atac. Real Cernişoara a disputat deja prima partidă amicală şi vrea să-şi verifice acum potenţialul în compania celor de la FC Budeşti. Unul dintre jucătorii de bază ai echipei ne-a spus: „Am ales ca adversare echipe din alte serii şi ne orientăm şi spre grupări din elita fotbalului judeţean. Vrem să ne măsurăm forţele cu grupări mai bine cotate valoric pentru că obiectivul nostru rămâne promovarea în Liga a IV-a şi e bine să ştim cum stăm din acest punct de vedere!”

Observatorii vâlceni, chemaţi la întrunire

AJF Vâlcea îi convoacă pe observatorii de fotbal pentru ligile a IV-a şi a V-a la prima întrunire din anul 2007. Aceasta va avea loc la Sala de Studio a Casei Sindicatelor în data de 8 februarie, de la ora 16.30, după care va continua o şedinţă comună a acestor observatori cu arbitrii din structurile AJF Vâlcea. „Cu acest prilej observatorilor li se vor reînnoi carnetele de licenţă, li se vor cere adeverinţe medicale din care să rezulte că sunt apţi pentru activitatea prestată şi li se vor comunica noutăţile apărute în legătură cu activitatea viitoare. În special este vorba de o posibilă comasare a loturilor de observatori pentru perioada returului, vom urmări ca fiecare să primească un număr cât mai apropiat de meciuri unii faţă de ceilalţi, iar o adevărată clasificare să se facă în vară. Personal nu sunt convins că ceea ce s-a făcut până acum s-a bazat pe o deplină obiectivitate!” – a spus secretarul general Florin Mănoiu, cel ce are în subordine activitatea observatorilor din cadrul AJF Vâlcea.

Noi jucători, iertaţi disciplinar de AJF

După ce Biroul Executiv al AJF Vâlcea a iertat de efectuarea etapelor de suspendare toţi fotbaliştii din competiţiile organizate pe plan judeţean, numărul celor care au solicitat să fie iertaţi a sporit. Primul a fost Ion Tătuţ, de la Topologul Nicolae Bălcescu (aflat acum pe picior de transfer spre Viitorul Olanu). L-au urmat alţi trei fotbalişti de la Cerna Copăceni şi sponsorul-jucător de la Dinamo Rm. Vâlcea. Ultimul de pe listă „iertaţilor” a fost Ilie Ciobanu. Acesta era suspendat un an de zile pentru lovirea arbitrului Vâncea în ante-penultima etapă a Ligii a V-a.

Preşedintele Pintilie, din nou la FRF

Conducerea AJF Vâlcea a fost în urmă cu o săptămână la Federaţia Română de Fotbal. Preşedintele Pintilie a fost mulţumit de rezultatele vizitei sale şi a declarat recent că va trebui să meargă din nou în Capitală. Astfel, chiar săptămâna aceasta şeful AJF Vâlcea merge la FRF cu o „agendă” bogată: va lua în primire un multiplicator (gen XEROX) din partea FRF, va rezolva racordarea la o reţea de telefonie şi internet care să funcţioneze gratis între toate AJF-urile din ţară şi FRF, va depune un proiect prin care va solicita finanţare pentru modernizarea sediului AJF Vâlcea şi se va întâlni cu Mircea Sandu, prilej cu care Pintilie îl va felicita pe şeful fotbalului românesc pentru alegerea sa în Comitetul Executiv al UEFA.

 

Nae Chiriţă, primul candidat la vicepreşedinţia AJF

 

În cursul zilei de 31 ianuarie, la sediul AJF Vâlcea a fost depus dosarul fostului arbitru Nae Chirţă, cel care doreşte să candideze astfel la funcţia vacantă de vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea. Acesta îşi anunţase de mai multe zile intenţia materializată recent. Alte posibile candidaturi se mai pot depune până pe 13 februarie, a.c.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe