Şpârle şi şopârle

joi, 22 februarie 2007

Şpârle şi şopârle

 

# Am aflat din nou despre o afacere a marelui AS în transporturi. În luna decembrie, anul trecut, a introdus în ţară un lot substanţial de tiruri second hand, Valoarea maşinilor peste 700 de mii euro. Toate maşinile au fost vamate, înmatriculate, asigurate şi „documentate” cu revizia tehnică într-o singură zi. O dovadă clară că legăturile marelui Ş. funcţionează de minune în instituţiile care fac aceste operaţiuni. Ca şi în poliţie unde omul său de legătură, tovarăşul U., are oameni de încredere. Cum maşinile au fost revândute în profit ne miră faptul că Florin nu a reuşit să facă rost de 700 de euro pentru a-şi achita o datorie veche către un partener italian.

 

# Satrapul apei chioare, ex ţărănistul primar Sorin Zamfirescu, se va întoarce la conducerea ACVARIM. Omul a fugit în concediu medical când a simţit că i se pregăteşte mazilirea din funcţie. Cum fuziunea dintre APAVIL şi ACVARIM va avea loc în acest an şi postul său oricum va dispare Zamfirescu va reveni pentru a-şi lua salariile mari. Foarte bune în vederea recalculării pensiei.

 

# Petre ar trebui să urmeze exemplul prietenului său de şpriţ şi să-şi i a şofer. Nu de alta dar chiar ne-am săturat să-l vedem cum sfidează bunul simţ şi direct din cârciumă urcă la volanul BMW-ului. Pe care-l conduce imprudent dovadă că la şi buşit uşor de câteva ori. Nu vom mai tolera să lăsăm un alcoolic să-şi facă de cap pe şoselele judeţului şi vom anunţa poliţia de fiecare dată când vom avea ocazia. Îi vom publica şi fotografi că tot îi plac lui dovezile foto. Şi îi reamintim că şofatul în stare de ebrietate este o infracţiune.

 

# Trei directori de societăţi comerciale din Vâlcea au luat o ţeapă de peste 150 de mii de euro. Acţiunea a fost realizată în 2004 de o cunoscută televiziune locală apropiată fostul partid de guvernământ. Le-a promis directorilor acţiuni la postul său de televiziune. Acţiunile nu au mai ajuns în mâna celor care au dat banii. Aşa cum deseori nu ajung banii de salariu la angajaţii postului TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe