Lupte aprige pentru un loc în semifinale

joi, 22 februarie 2007

Fotbal judeţean Cupa României

 

Lupte aprige pentru un loc în semifinale

 

Debutul sezonului fotbalistic judeţean s-a produs săptămâna trecută sub cele mai bune auspicii. Doar doi jucători eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene în cele opt partide disputate şi o oarecare stare de nervozitate a suporterilor din Zătreni. În rest, fair-play desăvârşit şi o atitudine de respect totat manifestată atât de către jucători, cât şi de către conducătorii de echipe. În urma calificării a două echipe de Liga a V-a şi a şase echipe de Liga a IV-a, la sediul AJF s-a efectuat tragerea la sorţi, rezultând partidele din sferturile de finală, partide ce se vor disputa duminică, 25 februarie, de la ora 11.00, şi pe care vi le prezentăm în continuare, în ordinea în care ele au fost extrase:

 

Petrolul II Drăgăşani - CSM II Drăgăşani

 

Dobre contra Dobre

 

Preşedintele Dumitru Dobre, de la Petrolul II Drăgăşani, spunea recent că în faţa echipei CSM II se va afla un adversar tenace. De partea cealaltă, Mădălin Dobre, delegatul „satelitului“ din Zăvoi, spunea că obiectivul acestei formaţii este să aibă un parcurs cât mai lung în fazele naţionale, în consecinţă ar trebui să treacă de „petrolişti“ şi chiar să-şi adjudece trofeul pus în joc.

 

Energia Malaia - AS Şirineasa

„ăsta-i derby-ul sferturilor!“

 

Primarul Dan Săraru de la Şirineasa a declarat că, în opinia sa, meciul de la Malaia este derby-ul rundei. Domnia sa nu se teme de nici un adversar din ultimul eşalon şi are amintiri plăcute de la Malaia, localitate unde şi-a asigurat cu ani în urmă promovarea în Divizia D. Rămâne de văzut dacă şi după meciul de Cupă va mai avea amintiri plăcute de la munte!

 

Luncavăţul Popeşti - Minerul Costeşti

Şerban se vede deja-n finală

Binecunoscutul Costel Şerban, primarul comunei Popeşti, cel ce se ocupă şi de echipa Luncavăţul, e convins că a avut noroc la tragerea la sorţi şi că poate trece de Minerul Costeşti. „Eu vreau să vedem cu cine joc în semifinale, că am calificarea ca şi asigurată!“ - a spus Şerban. Trupa lui Peştereanu, în schimb, e „pe val“ şi nu se va lăsa uşor depăşită în meciul ce se va disputa la Şirineasa.

Sportul Rm. Vâlcea - Dinamo Rm. Vâlcea

Un meci ce merită văzut!

Sorţii au lăsat la urmă ca preşedinţii de club Andrei şi Mustăţea, vecini şi prieteni în afara gazonului, să fie adversari în Cupa României. Astfel, la Bărbăteşti, vom avea parte de un meci extrem de interesant şi pentru a cărei oficiere preşedintele arbitrilor, Grigore Tomoiagă, avea de gând să-l delege pe reputatul Victor Dan Berbecaru. În teren se vor afla vedetele de la liderul Sportul Rm. Vâlcea contra ambiţioşilor dinamovişti care au făcut deja două victime în această competiţie din care au eliminat pe Hidroelectra Rm. Vâlcea (singura grupare neînvinsă din Liga a IV-a!) şi pe Flacăra Horezu (deţinătoarea trofeului de anul trecut).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe