Fetelor, e vremea succesului!

joi, 1 februarie 2007

Ziua când se poate decide campioana!

 

Fetelor, e vremea succesului!

 

Oltchim se poate considera campioană dacă nu pierde la Braşov

 

A sosit din nou momentul de mândrie şi derută, de ambiţie şi controverse... momentul în care vâlcenii, între ei, îşi dispută din nou supremaţia în handbalul feminin românesc. A fost normal să fim mândri că titlul naţional, chiar dacă n-a ajuns anul trecut la Vâlcea, a intrat tot în posesia unor vâlceni, respectiv a celor ce sponsorizează, conduc şi antrenează pe Rulmentul Braşov. Am fost mândri, dar insuficienţi de fericiţi, pentru că, ori ce s-ar spune, tot acasă, la Rm. Vâlcea, ne dorim să fie supremaţia. După ani buni de secetă, de aşteptare şi chiar de frustrare, iată că a venit vremea să ne simţim din nou campioni. Anticipez puţin pentru că la Oltchim s-a creat acum probabil cea mai valoroasă echipă de handbal feminin pe care Vâlcea a avut-o vreodată. A mai rămas doar să obţină rezultatele scontate, iar „încălzirea“ din campionat şi cupele europene arată că putem spera la mai mult. Un prim pas în cucerirea celui de-al 13-lea titlu se poate face acum, la Braşov, în derby-ul ce trebuie să se încheie cu predarea ştafetei: vâlcenii din Ardeal trebuie să lase loc celor de acasă să-şi ostoiască setea de performanţă.

 

Tadici e super-optimist:

„Şi cu un arbitraj discret în favoarea Rulmentului, tot putem bate la scor!“

 

Înaintea meciului de la Braşov antrenorul Gheorghe Tadici s-a arătat mai optimist ca niciodată. Chiar dacă nu a uitat că a asistat - în calitate de spectator - la defavorizarea echipei Oltchim în finala Cupei României de anul trecut de către aceiaşi arbitri pe care-i va avea de data aceasta la derby-ul de la Braşov, antrenorul vâlcencelor a spus: „Chiar dacă arbitrajul va avea unele greşeli şi va fi discret în favoarea Rulmentului, cu 5-10 la sută, noi tot putem să învingem la scor!“

 

Prestaţia Ionelei Gâlcă poate decide soarta partidei

 

Handbalista cea mai în formă din campionatul intern, Ionela Gâlcă, nu se teme de o replică prea dură din partea braşovencelor şi este încrezătoare în forţa colectivă a vedetelor de la Oltchim. Cu modestia ce o caracterizează, Ionela îi contrazice pe cei ce o consideră capabilă să câştige singură un meci de o asemenea anvergură şi spune că forţa colectivă, a echipei, este primordială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe