|marți, octombrie 26, 2021
  • Follow Us!

ŞTIRI – fotbal 

ŞTIRI – fotbal

 

 

Cupa României – Un meci se va juca în Zăvoi?

 

Federaţia Română de Fotbal a stabilit meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. Dintre cele patru partide, jocul Pandurii Tg. Jiu – FC Naţional s-ar putea disputa la Rm. Vâlcea. Gorjenii au propus ca variantă oraşul Craiova, iar bucureştenii vor la Piteşti. Dacă oficialii de la CSM vor intra pe fir, s-ar putea să avem în Zăvoi acest meci important dintre cele două prim divizionare.

Arbitri vâlceni vor în Ilfov

În urmă cu ceva vreme, din arbitrajul vâlcean au plecat spre Bucureşti mai mulţi cavaleri ai fluierului. Ultimul dintre ei, şi cel mai cunoscut, a fost Claudiu Tomiagă. Pe urmele sale, spre Ilfov mai exact, nu spre Capitală, va pleca şi Cristi Verigeanu, un alt arbitru cunoscut până acum mai mult prin performanţele tatălui său.

Observatori chemaţi la o întrunire

Observatorii de fotbal vâlceni care au dreptul de a primi delegări la eşaloanele superioare au fost convocaţi pentru data de 25 februarie la Casa Fotbalului din Bucureşti, pentru un curs de instruire şi pentru o testare. Şi ceilalţi observatori, pentru Ligile a IV-a şi a V-a, vor trebui să se pregătească. AJF-ul i-a convocat la o întrunire ce va avea loc pe 8 februarie, de la ora 17.00, la Sala Studio a Casei Sindicatelor din Rm. Vâlcea.

Leave a Response