ŞTIRI – fotbal

joi, 11 ianuarie 2007

ŞTIRI – fotbal

 

Liga a II-a

Luni se reuneşte CSM-ul

 

De la finele anului trecut, mai precis din 18 decembrie, în Zăvoi a fost linişte. Cele patru săptămâni de vacanţă pe care fiecare jucător, dar şi cei doi antrenori, le-au primit din partea clubului se vor încheia luni, 15 ianuarie. Atunci este programată reunirea lotului şi începerea pregătirilor pentru returului campionatului. La ora prânzului, 12.00, tehnicienii Costel Pană şi Dumitru Teleşpan îşi vor strânge elevii şi vor stabili planul de bătaie. Mai mult ca sigur, la reunire, alături de fotbaliştii pe care CSM-ul s-a bazat în tur, vor fi prezenţi şi alţi câţiva jucători, posibile viitoare achiziţii ale echipei din Zăvoi. Despre numele acestora şi provenienţa lor, oficialii clubului preferă să păstreze încă secretul. Un singur lucru este însă cert: s-a renunţat la triale, echipa vâlceană urmărind primenirea lotului cu jucători a căror valoare este clar recunoscută. „Dacă vom găsi jucători pe care să-i cunoaştem, să le ştim calităţile, atunci îi vom aduce la noi. Nu vrem să mai facem experimente, ca-n vară”, a spus antrenorul Costel Pană.

 

Amicale fără colege de serie

 

Din 22 ianuarie CSM Rm. Vâlcea se va afla în cantonament la Băile Govora, timp de zece zile, după care trupa antrenată de Costel Pană se va axa pe disputarea cât mai multor partide amicale. Se vor evita confruntările cu colegele de serie, preferându-se echipe din Liga I sau a III-a. Deja oficialii clubului vâlcean au ajuns la un acord cu „U” Craiova pentru un meci amical care se va juca pe 17 februarie, în Zăvoi.

 

Fotbal / Liga a III-a

Preşedintele Diculoiu nu e mulţumit de Roşoagă

 

Într-un interesant interviu publicat de către principala publicaţie de sport a judeţului Vâlcea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FC Oltchim, inginerul Mihai Diculoiu a dezvăluit faptul că este dezamăgit de prestaţia celui mai titrat jucător din lot, fostul divizionar A, Iulică Roşoagă. Preşedintele echipei a spus: „Roşoagă nu mai e demult jucătorul pe care-l ştiam: acum se învârte doar în cerc la jumătatea terenului“. Criticilor exigentului şef de club nu i-au scăpat nici alţi jucători reprezentativi de la FC Oltchim. Astfel, Diculoiu a mai adăugat: „Creangă nu ştie decât să stea într-un colţ al terenului, Negrescu nu mai convinge demult pe nimeni că merită să joace la FC Oltchim, sunt deci mulţi care au început să se comporte sub aşteptări. Dar cei care nu corespund nivelului Diviziei C vor merge de acum la AS Mihăeşti, unde, dacă vor juca bine, le vom da şansa să revină la FC Oltchim“.

 

Memorialul „Marian Cincă“

 

Competiţia nu a afectat bugetul AJF Vâlcea

 

După disputarea Memorialului „Marian Cincă“ au existat şi unele nemulţumiri, foarte puţine la număr, dar cărora li s-a amplificat importanţa. Astfel, conducerea unei echipe de fotbal neparticipante la competiţie a ţinut să reclame faptul că întrecerea a avut loc „din banii echipelor afiliate la AJF, dar au participat doar unii şi alţii nu!“. Chestionat pe această temă, preşedintele Constantin Pintilie a spus: „Nu e nimic adevărat! S-au scris numai minciuni legate de cheltuirea banilor echipei sau de faptul că eu m-am supărat că premierea a fost făcută de către preşedintele de la CSM Rm. Vâlcea. Chiar eu i-am cerut domnului Alin Trandafir să ne onoreze cu prezenţa la premiere şi să decerneze cupele, diplomele şi mingile pentru ocupantele locului I, iar din punct de vedere financiar nu s-a afectat cu nimic bugetul AJF Vâlcea. Întreaga competiţie s-a derulat din fonduri atrase de către noi ca sponsorizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe