Start de retur cu obiective diferite pentru băieţi şi fete

joi, 11 ianuarie 2007

Baschet / Divizia A

 

Start de retur cu obiective diferite pentru băieţi şi fete

 

În Cupă s-a jucat la feminin şi s-a amânat la masculin

 

Aşa după cum am mai relatat, cu o comportare bună, la feminin, baschetul vâlcean a izbutit doar să atragă aprecierile publicului şi ale specialiştilor. Au lipsit, însă, rezultatele spectaculoase, astfel că accederea la „Final Four“ n-a fost posibilă. Acolo au ajuns echipele Municipal Târgovişte, Olimpia Bucureşti şi ICIM Arad în calitate de câştigătoare ale celor trei grupe zonale, precum şi CSU Oradea ca beneficiară a celui mai bun coşaveraj dintre echipele clasate pe locul secund în grupe.

La masculin fuseseră programate sferturile de finală ale Cupei României la sfârşitul săptămânii trecute, însă Federaţia de specialitate a decis amânarea lor. BC CSŞ Rm. Vâlcea, care urmează să joace cu Elba Timişoara într-o dublă manşă, trebuie să aştepte până la jumătatea lunii februarie, atunci când şefii baschetului românesc au găsit datele de disputare a sferturilor. Pentru trupa lui Cristi Achim amânarea Cupei României nu a picat tocmai bine, programul returului urmând a fi aglomerat cu două confruntări care-ar fi fost mai oportun să se fi jucat acum.

 

CET Govora – Naţional Iaşi

Vor un succes categoric!

În prima rundă a returului Diviziei A de baschet feminin, fetele de la CET Govora vor întâlni sâmbătă, 13 ianuarie, în Sala „Traian”, echipa Naţional Iaşi. În această partidă, vâlcencele vor să spele ruşinea pricinuită de „bomba” detonată de adversare în toamna trecută, când ieşencele s-au impus nescontat în faţa echipei pregătite de Mihai Toma. CET Govora porneşte la drum în această a doua parte a sezonului regulat cu obiectivul clar de a se menţine pe locul 5 în ierarhia Diviziei A. Aflată deja la trei puncte în spatele echipei clasate pe poziţia a patra în clasament, Sportul Studenţesc, este evident că elevele lui Mihai Toma vor să-şi apere poziţia pe care o ocupă în acest moment.

West Petrom Arad - BC CSŞ Rm. Vâlcea

Revirimentul poate începe în Banat

BC CSŞ Rm. Vâlcea se află în faţa unui retur decisiv la sezon în Divizia A de baschet masculin. Pentru a rămâne în elita acestui sport, trupa pregătită de Cristian Achim şi Gogu Manolescu are nevoie de un parcurs bun şi de succese în cel puţin şase din cele opt partide de pe teren propriu. În pus, pentru a se ridica din subsolul clasamentului trupa lui Achim trebuie să smulgă măcar o victorie în deplasare, iar prima ocazie se iveşte în startul returului, la West Petrom Arad. Adversara din Banat nu are nici o victorie în campionat, iar vâlcenii au avantajul moral al succesului din meciul direct, din tur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe