Şpârle şi Şopârle

joi, 11 ianuarie 2007

Şpârle şi Şopârle

# Una dintre cele mai bogate femei din Râmnic este Diana. A făcut bani sub şi alături de trei primari. A reuşit să obţină pentru o firmă de consultanţă sute de mii de euro. De două ori mai mult pentru desene decât pentru ce sa construit până acum. O construcţie hidoasă care pute a gunoi dar şi a corupţie mascată prin fel de fel de acte. Cu ani în urmă îşi folosea farmecele şi inteligenţa pentru a se infiltra şi a păcălii oamenii cu decizii din administraţii. Acum îşi foloseşte şi banii strânşi şi relaţiile nu puţine pe care le are. E un personaj hidos care nu a făcut niciodată vreo donaţie, vreun act de caritate, nu a ajutat pe nimeni. E stearpă. În suflet. Zgârcită şi rea.

# PNL are în Vâlcea nu numai mulţi membri dar şi destui sprijinitori din umbră. Unii dintre aceştia sunt în dilemă. Nu ştiu dacă să-l ajute pe Ion Nicolae sau pe Bogdan Pistol. Ambii visează să ajungă la conducerea organizaţiei municipale Râmnicu Vâlcea a PNL. Alegerile au loc luna viitoare. Ca de obicei ne vom păstra echidistanţa şi vom prezenta în ediţiile viitoare, în mod corect, punctele tari şi slabe ale celor doi candidaţi, cv-urile, activitatea politică şi administrativă, programul pe care-l au. Precum şi interviuri. Ne este deja jenă de mizeriile pe care le vor scrie unii pseudo ziarişti din Vâlcea despre unul dintre candidaţii. Toate făcăturile şi minciunile posibile vor murdări din nou hârtia. Noroc că nu în prea multe exemplare. Şi mai mare noroc că cititorii fiţuicilor de scandal sunt în scădere.

# Viceprimarul Constantin Monceanu nu pare afectat de noile sarcini trasate de Mircia Gutău. E prea vechi în politică ca să nu ştie că orice minune nu ţine mai mult de trei zile cum spune o vorbă. Unii prieteni de-ai săi care sunt mai puţini înţelegători strâng date, poze, filme şi dovezi care-l vor putea ajuta să-şi plătească datoria faţă de cel care-l pedepseşte acum pe nedrept , luându-i şi maşina de serviciu. Ce se întâmplă acum în alianţa portocalie din Vâlcea demonstrează că cei mai eficienţi duşmani îi găseşi  printre aliaţi.

# Comuna Laloşu este singura din Vâlcea care de şapte ani nu are iluminat public. Nici măcar un bec. Cine este de vină? De ce oare comuna aceasta a primit aşa de puţine fonduri de la Consiliul Judeţean. Ce să mai vorbim de microbuze pentru elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe