INFO administraţie

luni, 8 ianuarie 2007

INFO administraţie

A apărut Monitorul Oficial al Râmnicului

Primul număr pe acest an al Monitorului Oficial al municipiului Râmnicu Vâlcea, care conţine actele administrative cu caracter normativ adoptate de Consiliul Local în şedinţa din 28 decembrie 2006, este însoţit de un supliment în care sunt prezentate integral hotărârile nr. 251 privind stabilirea şi aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2007 şi nr. 252 privind  stabilirea zonelor în intravilanul municipiului Râmnicu Vâlcea, în funcţie de care se calculează impozitele şi taxele locale. Publicaţia va putea fi obţinută, în mod gratuit, de la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei municipiului începând de săptămâna viitoare, iar din data de 4 ianuarie este diponibilă în format electronic pe site-ul municipalităţii, la adresa www.primariavl.ro.

Parcări noi în Ostroveni

Direcţia Administrării Domeniului Public lucrează la amenajarea unei parcări în zona blocului C13 din Ostroveni. Datorită condiţiilor meteo, într-o primă fază se lucrează la aşternerea de beton şi la bordurarea parcării, urmând ca, imediat ce vremea o va permite, să se facă şi asfaltarea. După finalizarea acestei lucrări, se va trece la amenajarea unei alte parcări, în acelaşi cartier, în zona blocurilor A50 - A51 - A60.

Pregătiri pentru iarna care nu mai vine

De la începutul sezonului rece, Direcţia Administrării Domeniului Public a luat măsuri pentru preîntâmpinarea efectelor negative ale căderilor de zăpadă şi ale îngheţului. Astfel, la sediul DADP se asigură permanenţa printr-un ofiţer de serviciu şi prin schimburi continue de 12h/24h. Au fost constituite depozite de nisip în principalele intersecţii din municipiu, iar depozitul de 500 de mc din zona Spitalului de Obstetrică-Ginecologie este plin cu material antiderapant. În caz de nevoie se poate interveni cu cele două autospeciale Mercedes, cu o MIA (maşină de împrăştiat material antiderapant) tractată de tractor, cu 5 tractoare, cu un autogreder echipat cu lamă de cauciuc, cu două camioane de 16 şi 8,5 tone, cu o volă cu cupă şi cu două utilaje ifron de 0,8 şi 0,6 mc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe