Fotbal - pe scurt

joi, 18 ianuarie 2007

Fotbal - pe scurt

 

• Aşa cum publicaţia noastră a anunţat în premieră că la echipa CSM Rm. Vâlcea ar putea ajunge câţiva fotbalişti de la Universitatea Craiova, puşi pe liber de Adrian Mititelu, aşa s-a şi întâmplat. Astfel, Ojică, Stemat şi Stăvaru sunt ex-craiovenii care s-au alăturat lotului pregătit de către Costel Pană.

• Echipele de fotbal afiliate la AJF Vâlcea au devenit brusc interesate de Cupa României şi campionatul de fotbal în sală la scurt timp după ce Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a anunţat că nu se vor percepe taxe de viză sau cotizaţii speciale pentru această întrecere. Peste 30 de cluburi şi-au anunţat participarea, cifră ce depăşeşte cu mult aşteptările conducerii AJF Vâlcea.

• Tot la AJF Vâlcea s-a luat recent decizia organizării Adunării Generale ordinare din data de 23 februarie 2007, pe ordinea de zi aflându-se şi alegerea unui vicepreşedinte. Deja pentru acest post şi-a anunţat candidatura fostul arbitru Nicolae Chiriţă, în prezent responsabilul AJF pentru probleme din zona Horezu. El are prima şansă să fie ales în funcţie ţinând cont că în conducerea AJF Vâlcea nu se află în acest moment nici un om de fotbal din vestul judeţului, iar echipele de acolo sunt decise să-l susţină la unison pe Chiriţă, după modelul echipelor din sudul judeţului care au reuşit să impună alegerea drăgăşeneanului Viorel Neacşu ca vicepreşedinte al AJF Vâlcea.

• S-au stabilit taxele şi vizele pe care AJF Vâlcea le va percepe în cursul anului 2007. În medie, acestea sunt asemănătoare celor de anul trecut, existând mici majorări, dar şi unele reduceri. Cel mai important este însă faptul că s-a majorat cu 10 lei baremul de arbitraj, acesta fiind la sume mici, neatractive celor care ar fi dorit să urmeze o carieră de arbitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe