ŞTIRI ÔÇô fotbal

joi, 21 decembrie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

 

Costel Gaiţă - cel mai bun antrenor vâlcean de fotbal în 2006

 

Pare oarecum surprinzător gestul pe deplin justificat făcut de către directorul Adi Comănescu la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi vâlceni. Cu acest prilej a fost oferită o diplomă şi unui antrenor de fotbal, respectiv lui Costel Gaiţă de la FC Oltchim Rm. Vâlcea, principalul autor al unei istorice promovări în Divizia B, promovare rămasă, din păcate, fără urmările fireşti, astfel că gruparea din vestul oraşului a rămas să evolueze tot în Liga a III-a. În afara lui Gaiţă, din domeniul fotbalului a mai primit o diplomă acordată de către Direcţia pentru Sport şi preşedintele recent ales al AJF Vâlcea, domnul Constantin Pintilie.

 

Memorialul „Marian Cincă“, o singură zi, în Sala „Traian“

 

Prin grija profesorului Emil Ciulei, preşedinte al Comisiei pentru Copii şi Juniori din cadrul AJF Vâlcea, în prima sâmbătă a anului 2007 se va organiza în Sala Sporturilor „Traian“ o serie de meciuri la care participă echipele de copii (grupele 1994 şi 1996) ale cluburilor FC Oltchim Rm. Vâlcea, CSM Rm. Vâlcea, Triumf Drăgăşani şi FC Sporting Rm. Vâlcea. Întrecerea fotbalistică, dedicată memoriei fostului fotbalist Marian Cincă de la Chimia Rm. Vâlcea, se află la cea de-a şaptea ediţie şi se va întinde pe durata unei singure zile, seara urmând a avea loc festivităţile de premiere şi înmânare a premiilor. În afara premiilor pe echipe, organizatorii vor să răsplătească şi unii copii cu premii individuale. Este vorba de cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător şi golgheterul competiţiei, toate defalcate la fiecare categorie de vârstă.

 

Biroul Executiv al AJF trage cortina peste anul fotbalistic 2006

 

Vineri, 22 decembrie, la Sala Sporturilor, va avea loc cu începere de la ora 11.00 ultima şedinţă a Biroului Executiv al AJF Vâlcea pentru anul 2006. Deşi mai toată lumea se pregăteşte de vacanţă, pe ordinea de zi a forului de conducere a fotbalului judeţean se află o serie de puncte interesante şi se pare că va fi o şedinţă lungă. Cu acest prilej se vor analiza taxele, baremurile şi cotizaţiile pentru anul 2007, se vor omologa clasamentele finale ale ligilor a IV-a şi a V-a, iar preşedintele Constantin Pintilie va solicita analizarea propunerii de amnistiere a tuturor etapelor de suspendare dictate în fotbalul judeţean. „Nu ştiu cu exactitate cine şi de ce a fost suspendat. Pot afla, dar sunt fapte petrecute în perioada în care nu eram preşedinte, aşa că vreau să şterg totul cu buretele şi să plecăm de la zero, dar cu două condiţii: cine şi-a plătit amenzile poate scăpa de suspendare, iar cine va greşi pe viitor, dintre cei graţiaţi, se va considera recidivă şi va fi nevoit să suporte circumstanţe agravante!“ - a spus preşedintele Constantin Pintilie. După şedinţa Biroului Executiv, conducerea AJF Vâlcea se va întâlni cu toţi membrii comisiilor din structura Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea. Chiar dacă astfel se va încheia activitatea pe 2006 la AJF, şi în săptămâna dintre Crăciun şi Anul Nou va mai fi câte cineva pe la sediul acestei instituţii, pentru rezolvarea unor probleme curente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe