VOLKSBANK ROMâNIA ÔÇô numărul 1 în piaţa bancară de retail

luni, 20 noiembrie 2006

VOLKSBANK ROMÂNIA – numărul 1 în piaţa bancară de retail

Volksbank România s-a impus în peisajul bancar românesc prin corectitudine, transparenţă şi cele mai bune produse de creditare destinate persoanelor fizice. Având în vedere aceste avantaje l-am intervievat pe directorul sucursalei Vâlcea, domnul Ciprian Lazăr (foto), pentru a ne prezenta principalele oportunităţi financiare pe care VBR le oferă.

Rep: Ce reprezintă VBR pe piaţa bancară românească în prezent?

CL: VBR a apărut în România la începutul anului 2000 însă anul 2006 a reprezentat o adevărată explozie, în sensul pozitiv, banca fiind acum în plină expansiune, având peste 100 de sucursale şi agenţii şi peste 100.000 de clienţi. În Râmnicu Vâlcea figurăm cu 2 unităţi, în centru şi cartierul Ostroveni, urmând să mai deschidem un punct de vânzare şi în zona Nord. Spun punct de vânzare pentru că, fie că vrem sau nu, băncile s-au transformat în vânzători de produse şi servicii specifice domeniului

Rep: Ce categorii de clienţi pot beneficia de oferta VBR?
CL: VBR se vrea a fi o bancă a tuturor, chiar şi denumirea spune asta. „Volk“ în traducere din limba germană înseamnă popor, aşadar Volksbank poate fi considerată o bancă populară.
În momentul de faţă VBR are capacitatea de a deservi întreaga gamă de clientelă existentă în piaţă. De la persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri) şi până la marile corporaţii. Avem o complexitate de produse şi servicii extrem de avantajoase, lucru evidenţiat şi recunoscut de specialişti şi mass-media naţională. Au apărut articole şi comunicări de referinţă la diferite posturi TV şi în publicaţii de specialitate, precum: Ziarul Financiar, Capital etc. Ca o recunoaştere a avantajelor oferite de VBR, cel mai important săptămânal financiar „Capital“ a plasat în acest an, Volksbank România pe primul loc în clasamentul băncilor care acordă credite persoanelor fizice.

Rep: Enumeraţi câteva din avantajele financiare pe care VBR le oferă populaţiei.

CL: Produsele forte ale VBR sunt totodată şi cele mai solicitate de clientelă, acestea fiind creditele şi depozitele. Nu cred că greşesc când afirm că în momentul de faţă cel puţin, pe produsele destinate retailului, avem cele mai bune oferte de pe piaţă. Mă refer aici la produsele de creditare (cu dobândă de 5,95%) pentru nevoi personale, achiziţii auto şi achiziţii imobiliare. De curând însă am reuşit să creem şi un produs de economisire cu o dobândă excelentă de 8,51 % pe an la lei şi 4,5 % pe an la Euro.

Rep: În încheiere faceţi o scurtă descriere a echipei VBR.

CL: Suntem o echipă tânără, competentă, entuziastă, pregătită să oferim consiliere de înaltă calitate clienţilor noştri. Încercăm să ne apropiem de oameni şi să înlăturăm pe cât posibil barierele încă existente între un client obişnuit şi funcţionarul bancar. Vrem să convingem clientul că poate veni la VBR la fel de încrezător şi deschis ca la medicul de familie, să conştientizeze  că vrem şi putem să oferim ce e mai bun pentru el.
De fapt dorinţa noastră primordială este să-l facem pe client să înţeleagă că suntem parteneri, şi privilegiul de a colabora aduce avantaje ambelor părţi şi ne face mai puternici. Cunoaştem foarte bine regula de aur „un client mulţumit generează alţi zece potenţiali clienţi”.
Eu cred că punerea în practică a acestuia, reprezintă o parte din succesul VBR, într-o piaţă cu o concurenţă acerbă.

Octavian Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe