ŞTIRI ÔÇô fotbal

luni, 6 noiembrie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Liga a II-a

 

Fără meci de Cupă în Zăvoi!

 

Săptămâna trecută, după ce s-au stabilit meciurile din optimile Cupei României, faza naţională, un oficial de rang înalt din fotbalul românesc ne-a informat că partida Dinamo Bucureşti - Pandurii Tg. Jiu ar urma să se dispute la Rm. Vâlcea. Ştirea a fost imediat infirmată de către Florin Verigeanu (foto) de la Clubul Sportiv Municipal Rm. Vâlcea, care ne-a declarat: „Nici vorbă de aşa ceva. Din start Dinamo a vrut să facă în aşa fel încât să joace în Capitală! Nu au existat nici măcar discuţii pentru a se disputa vreun meci la Rm. Vâlcea!“.

Liga a III-a

FC Oltchim primeneşte lotul

De fiecare dată când rezultatele la FC Oltchim sunt nemulţumitoare, preşedintele Mihai Diculoiu anunţă remanieri ale lotului şi renunţarea la o serie de „vedete“ din echipa care anul trecut a fost campioană în Divizia C. S-a renunţat deja, din câte am fost informaţi de către un apropiat al conducerii clubului, la serviciile atacantului Gelu Voica, unul dintre marcatorii frecvenţi din campionatul trecut, iar pe lista neagră se mai află pentru această iarnă jucători precum Roşoagă, Negrescu, Şorega şi alţii.

Liga a IV-a

N-a mai fost destulă... Vrăjeală

Cu doar câteva etape înaintea finalului turului Ligii a IV-a, pe primul loc în clasament se află surprinzătoarea echipă Sportul Rm. Vâlcea, încropită în grabă astă-vară de câţiva tineri vâlceni, foşti fotbalişti de mare talent prin Divizie C, dar care au ales să se ocupe mai mult de afaceri şi să practice sportul-rege doar de plăcere, la final de săptămână, în elita fotbalului judeţean. Cu talentatul Alin Bunescu, zis Vrăjeală, în atac, jucător ce ar putea foarte bine să evolueze chiar şi la CSM Rm. Vâlcea, gruparea din Liga a IV-a a înregistrat primul eşec după 14 etape, la Berbeşti, deşi tânărul Bunescu şi-a respectat promisiunea făcută colegilor şi prietenilor înainte de meci, aceea de a înscrie de două ori. Chiar dacă a pierdut, Sportul rămâne pe primul loc, la şase puncte distanţă de locul 2, pentru că satelitul CSM-ului n-a ştiut să profite de rezultatul de la Berbeşti, CSM II pierzând meciul cu Electra. Dar iată rezultatele înregistrate în etapa trecută din Liga a IV-a: Luncavăţul Popeşti – Topologul N. Bălcescu 2-4; Forestierul Băbeni – FC Govora 1-0; Alma Lex Drăgăşani – Petrolul II Drăgăşani 2-4; Genesis Lotru Brezoi – Olteţul Zătreni 0-2; Flacăra Horezu – AS Şirineasa 2-0; Electra Rm. Vâlcea – CSM II Rm. Vâlcea 1-0; Vartex Rm. Vâlcea – Cozia Rm. Vâlcea 2-1; Minerul Berbeşti – Sportul Rm. Vâlcea 3-2; Unirea Tomşani – Minerul Costeşti s-a disputat după închiderea ediţiei. Pe primul loc, aşa cum spuneam, Sportul Rm. Vâlcea, cu 34 de puncte, urmată de CSM II Rm. Vâlcea şi Flacăra Horezu, ambele cu câte 28 de puncte.

Liga a V-a

Arbitru lovit violent la Şuşani

În timpul unei partide de fotbal din Seria I a Ligii a V-a, disputate la Şuşani, între echipa gazdă, Dinamo, şi ex-divizionara D Olteţul Bălceşti, la scorul de 5-0 pentru oaspeţi, centralul Marius Dincă i-a arătat cartonaş roşu dinamovistului M. Popescu, care, în loc să părăsească terenul, s-a dus la arbitru şi l-a lovit violent cu pumnul în nas pe central, acesta neputând continua să oficieze ca urmare a unei hemoragii abundente provocate de lovitura primită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe