Şpârle şi Şopârle

luni, 13 noiembrie 2006

Şpârle şi Şopârle

#  Mai mulţi liberali au primit sâmbătă un mesaj foarte ciudat. Semnat Romeo. Nu ştim dacă Rădulescu sau Popescu. Îl redăm: ”E liber GUTAU…Nu v-a ieşit schema. Păcat că aţi abdicat de la morală”. Nu ştim despre ce schemă e vorba. Nu ştim nici despre care morală vorbeşte autorul. Pe care-l bănuim lipsit din naştere de morală.

#  Unii dintre cei mai bucuroşi vâlceni în wekendul trecut au fost membrii PIN. Cei din Partidul Iniţiativa Naţională speră că Mircia Gutău, acum independent, se va înscrie în formaţiunea lor a cărui lider naţional ia luat apărarea primarului Râmnicului în mod public.

#  Viceprimarul Constantin Monceanu speră să-şi poată relua concediul pe care l-a întrerupt în momentul arestării primarului Gutău.

#  Partidul Democrat s-a întărit vizibil în Drăgăşani. Fostul  vicepreşedinte al PSD, Gheorghe Vieru, se ocupă serios de clădirea unei organizaţii care va produce surprize la alegerile viitoare.

# Un fost important funcţionar local, probabil martor în procesul celor doi edili ai Râmnicului, poate fi în situaţia…de bigamie. Soţia lui a fost acuzată de fostul soţ că a divorţat folosindu-se de un fals în acte. Instanţa a anulat divorţul. Între timp doamna, care a lucrat prin justiţia locală, s-a recăsătorit cu acest Don Juan transferat pe platformă. Cum legal o femeie nu poate avea doi soţi în ţara noastră suntem curioşi să vedem ce i se va întâmpla acestui ipochimen.

# Începând de azi funcţionarii din primăria Râmnicului vor fi vizibil aranjaţi în două tabere. Unii pro şi alţii contra. Edililor eliberaţi şi a susţinătorilor lor bineînţeles.

# Licitaţia pentru acordarea publicităţii presei locale de către primăria Râmnicului va fi reluată. Cel puţin pentru partea de presă scrisă. Silviule de data asta chiar nu mai ai nici o şansă chiar dacă ai cere un leu şi 10 bani pe pagină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe