Şpârle şi Şoparle

luni, 6 noiembrie 2006

Şpârle şi Şoparle

# Asemănări. Cine se aseamănă se adună. Sau cu alte cuvinte Romeo la Romeo trage. Romeo Popescu ziarist controversat şi deţinător al unei fiţuici de scandal, amendat recent cu 3 miliarde pentru o succesiune de contravenţii, publică un interviu spălătură cu Romeo Rădulescu. Un consilier PD care din eşalonul trei a ajuns locotenent al primarului arestat Gutău  şi care visează că poate ajunge primar peste râmniceni după ce i-a ajutat în ultimii doi ani, pe câţiva, să-şi rezolve, contracost ,unele probleme administrative. Ce cuplu!

# Infantili! Ziariştii de la „Viaţa Vâlcii” reiau părţi dintr-un ziar constănţean abordând un subiect pe care l-am tratat acum 15 zile noi. Mai bine vă documentaţi de la noi şi nu încercaţi să prezentaţi nişte ştiri vechi ca pe mari descoperiri. Cum naiba să vă mai creadă abonaţii, mulţi dintre ei victime care au trebuit să achite lui Petre sume imense pentru a apare prin fel de fel de broşuri cu ediţie limitată?

# Falimentare. Aşa sunt firmele Petras care nu au putut fi ”curăţate” de datorii de către Petre Tănăsoaica. Pentru a participa la o licitaţie organizată de primăria Râmnicului acesta a reuşit să-l păcălească pe nenea Barbu şi să pună „ Curierul de Vâlcea” într-o situaţie jenantă. Aceea de a-şi alătura imaginea de o firmă plină de datorii la stat şi de un individ acuzat recent de şantaj prin presă.

# Compromis. Viceprimarul Monceanu îl vrea afară din AGA de la ACVARIM pe juristul Nicolae Mesea cel care a intrat în atenţia presei prin mai multe greşeli voite sau nevoite care au costat mult administraţia locală. Numele lui Mesea se află pe mai multe contracte suspecte ale primăriei aşa că nu-i luăm apărarea. Dar domnul viceprimar nu procedează corect când încearcă să obţină voturile celor din PD pentru această operaţiune refuzând să achite o sumă importantă unei firme care şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat faţă de administraţie şi al cărui patron a ajuns obiect de tranzacţie într-un compromis politic.

# Înlocuire! Liberalii au reuşit să înlocuiască firmele care executau lucrările de reparaţii la şcolile şi liceele din Râmnic. Acum banii merg spre alte societăţii. Nu-i plângem pe cei care luau bani buni pe tablă de exemplu şi care permiteau unui filfizon democrat să mănânce în cârciumi de lux, să se îmbrace elegant şi să aibă jeep. Suntem doar curioşi să aflăm cine ia acum caşul din această direcţie şi cum se face selecţia de oferte. Şi ne mai pare rău de profesioniştii dintr-o firmă care chiar îşi făceau bine treaba. Nu-i aşa domnule Monceanu că sunteţi de acord privind aranjamentul dintr-un birou alăturat?

# Delegaţie. Luni la Alba Iulia va pleca o delegaţie pedistă, nu foarte numeroasă, pentru a-l susţine pe Gutău într-un proces cu final îndepărtat. Nu ştim dacă „ şoferul” Ciobanu, fost şef de piaţă, şi-a făcut şi le delegaţie.

# Pariu. Referitor la licitaţia organizată de primărie pentru repartizarea a mii de euro presei local ( unei părţi din ea) pentru publicitate facem un pariu. Licitaţia va fi reluată iar în final banii pentru audio se vor duce la ETALON şi cei pentru video la Vâlcea 1 sau invers. Mai pariem şi că publicaţiile care au oferit vineri cel mai mic preţ nu vor câştiga licitaţia. Ne pare rău Silviule dar jocurile sunt făcute pentru alţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe