Directorul ETA şi şefa de la Investiţii au demisionat

luni, 20 noiembrie 2006

Mircia Gutău: „De mă voi întoarce, pre mulţi am să popesc şi eu!“

 

Directorul ETA şi şefa de la Investiţii au demisionat

 

La nici două zile de la întoarcerea lui Mircia Gutău în fruntea Primăriei Râmnicului, doi salariaţi importanţi ai instituţiei şi-au dat demisia din posturile pe care le-au ocupat până la acea dată. Directorul departamentului Investiţii, Elena Sâia şi directorul general al SC ETA SA, Viorel Băţică şi-au prezentat demisiile. Gutău spune că a analizat cu mare atenţia activitatea celor două unităţi şi a descoperit o serie de deficienţe. Astfel, principala vină care i-a fost găsită Elenei Sâia este aceea că s-au început o serie de investiţii şi nu au fost duse până la capăt, înregistrându-se întârzieri de luni întregi. În ceea ce-l priveşte pe directorul societăţii de transport în comun, SC ETA SA, primarul a spus că acesta nu a dispus montarea unor staţii de autobuz moderne în Râmnicu Vâlcea. „Până să plec din primărie, am stabilit să fie montate staţii moderne în mai multe locuri din municipiu, lucru care nu s-a întâmplat”, a spus Gutău în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Un alt post care a devenit vacant este şi acela al şeful Direcţiei Administrării Domeniului Public (DADP). Postul va fi scos la concurs în perioada imediat următoare.

 

N.R. Mai multe surse ne-au confirmat că Elena Sâia, directorul departamentului Investiţii din Primărie, nu şi-a dat demisia din funcţie aşa cum a afirmat primarul Mircia Gutău şi nici nu are de gând să o facă.

• O.H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe