Delegaţii echipelor sunt chemaţi la “nesupunere şi revoluţieÔÇ£?

luni, 27 noiembrie 2006

Alegeri la AJF Vâlcea

 

Delegaţii echipelor sunt chemaţi la „nesupunere şi revoluţie“?

 

În cursa pentru şefia AJF Vâlcea au rămas doar doi candidaţi: Constantin Pintilie şi Dumitru Cumpănaşu. Aşa după cum vă informam săptămâna trecută, candidatura lui Dumitru Lovin n-a fost acceptată pentru că, potrivit celor constatate de Biroul Executiv al AJF Vâlcea, acesta nu îndeplinea condiţiile statutare de a participa la alegeri. Important este faptul că analizarea şi respingerea dosarului lui Dumitru Lovin n-a fost făcută de persoane implicate în cursa electorală. Vicepreşedintele Pintilie a fost suspendat din funcţie şi nu a participat la şedinţa în care Biroul Executiv a analizat dosarele candidaţilor. Astfel, preşedintele interimar Viorel Neacşu, secretarul interimar Daniel Demetrescu, trezorierul Gheorghe Joiţa, şeful arbitrilor Grigore Tomoiagă, primarii Costel Şerban şi Ionel Spârleanu ca reprezentanţi ai echipelor din Ligile a IV-a şi a V-a şi profesorul Emil Ciulei, ca reprezentant al cluburilor de copii şi juniori, adică cei şapte care conduc în acest moment destinele fotbalului vâlcean au constatat în unanimitate - fără ca măcar unul să se abţină, darămite să fie împotrivă - că Dumitru Lovin nu îndeplineşte condiţiile pentru a candida la şefia AJF Vâlcea.

 

Cine şi de ce cheamă delegaţii la „întâlnire“?

 

Potrivit spuselor unui primar care susţine o echipă de fotbal din Liga a V-a, la începutul acestei săptămâni au loc întâlniri zonale programate de către un aspirant la şefia AJF Vâlcea, întâlnirile urmând a avea loc la Drăgăşani, Horezu şi în Râmnic, la un local din sudul orşului. Motivul este cât se poate de simplu: respectivul doreşte ca pentru un şpriţ şi o friptură să-i lămurească pe cei care se vor prezenta la Adunarea Generală din 2 decembrie să nu voteze pentru alegerea niciunui candidat, nici a lui Pintilie, nici a lui Cumpănaşu, pentru a sabota intrarea în normalitate a fotbalului judeţean. „Nu-i nimic... ne ducem, îi bem vinul şi-i mâncăm friptura - dacă ne dă ceva! - dar noi tot cum ştim o să votăm la alegeri!“ - i-a spus unul dintre delegaţi şefului interimar al AJF Vâlcea, pentru că, spre cinstea lor, mai mulţi din cei convocaţi la „întâlnirea“ respectivă - secretă, despre care presa n-a fost anunţată! - au sunat deja la AJF Vâlcea pentru a afla amănunte. Oricum, după Alegerile din 2 decembrie se pare că vor ieşi la iveală mai multe aspecte interesante legate de modul în care unii vor să conducă fotbalul judeţean, însă pentru a ajunge la putere calcă totul în picioare!

Aşadar, manevra de a chema la „nesupunere şi revoluţie“ împotriva actualei sau viitoarei conducerii a AJF Vâlcea este o acţiune ce dă preţul exact al valorii celui ce se vrea preşedinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe