Casa Căsătoriilor, pusă sub sechestru

luni, 13 noiembrie 2006

Casa Căsătoriilor, pusă sub sechestru

 

Mai multe imobile din Vâlcea au fost date, prin hotărâri judecătoreşti, cetăţenilor care le-au revendicat. Printre acestea, s-ar putea afla şi Casa Căsătoriilor din Râmnicu Vâlcea, recent inaugurată de conducerea primăriei

 

În urmă cu circa doi ani, familia Câţu au cerut Primăriei Râmnicului punerea în posesie pentru o clădire din Râmnicu Vâlcea, care mai apoi a fost transformată în Casă a Căsătoriilor de către municipalitate. Cum primăria nu a restituit clădirea şi nici nu a acordat despăgubiri băneşti, familia Câţu a somat instituţia că va pune sechestru pe clădire. Recent, primăria a atacat executarea silită la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

În aceeaşi situaţie se află şi serele de la Stolniceni, precum şi o parcare din str. Titulescu, la blocul H3. Aceasta din urmă, în suprafaţă de 5.000 metri pătraţi, a fost acordată prin hotărâre judecătorească unui cetăţean care a revendicat-o. Rămâne o enigmă modul în care vor avea acces în bloc cetăţenii. De menţionat este şi faptul că viceprimarul Constantin Monceanu a refuzat să plătească ultima factură firmei CASVIL, pentru reabilitarea Casei Căsătoriilor. Viceprimarul şi-a motivat refuzul prin aceea că nu a fost organizată nici un fel de licitaţie pentru aceste lucrări. • O.H.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe