BCR vă pregăteşte de Sărbători - dobânzi speciale la creditul DIVERS EXTRA BCR

luni, 6 noiembrie 2006

BCR vă pregăteşte de Sărbători - dobânzi speciale la creditul DIVERS EXTRA BCR

Banca Comercială Română (BCR) oferă reduceri, de până la 2,1 p.p., la creditele de nevoi personale în lei – Divers Extra BCR, în cadrul unei campanii care se desfăşoară în perioada 01.11.2006 – 30.01.2007. "Aşa cum i-am obişnuit pe clienţii noştri, BCR are o ofertă specială în perioada Sărbătorilor. BCR dovedeşte încă o dată că lucrează în sprijinul clienţilor, astfel încât aceştia să îşi poată îndeplini dorinţele împreună cu noi”, a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Direcţiei Credite retail persoane fizice şi mici întreprinzători din cadrul BCR.

Dobândă în cazul contractării unui credit Divers Extra BCR în perioada campaniei va fi de 11,4%/an în cazul creditelor pe termen scurt şi de 11,9% în cazul celor pe termen mediu şi lung. DAE – 17,64% (credit în valoare de 35000 RON pe o perioadă de 120 luni)

Creditul Divers Extra BCR se acordă pentru satisfacerea nevoilor personale ale împrumutatului, suma maximă ce poate fi împrumutată fiind de 10.000 EUR în (echivalent lei) pe o perioadă de până la 10 ani.

De asemenea, BCR acordă, prin tragere la sorţi, 91 de premii, câte unul pentru fiecare zi a campaniei promoţionale, în valoare netă de 1.500 lei fiecare. Pentru a fi înscris în această promoţie clientul trebuie să fie persoană fizică rezidentă; cererea de credit trebuie să fie aprobată de către BCR în perioada de derulare a promoţiei şi să cuprindă acordul scris al solicitantului de credit de a participa la această promoţie iar valoarea creditului aprobat să fie de minim 10.000 lei.

BCR, membră a Grupului Erste Bank, este cea mai importantă bancă din România, gestionând active de peste 11 miliarde de EUR. Banca are în prezent 456 sucursale şi agenţii în întreagă ţară, având unităţi în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispoziţia clienţilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 21 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalată cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 1.200 şi aproape 9.000 de POS. BCR se prezintă astăzi drept cel mai important Grup financiar din România, cu activităţi în ţară şi străinătate, prin subsidiare şi sucursale bancare, cu o prezenţă marcată prin societăţile sale de profil, pe piaţa de capital, pe piaţa leasingului, pe cea a asigurărilor şi în domeniul managementului activelor.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR - 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM. De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe