ALTEX MEGASTORE în centrul Râmnicului

luni, 20 noiembrie 2006

ALTEX MEGASTORE în centrul Râmnicului

 

Obişnuiţi deja cu produsele electronice de calitate la cel mai mic preţ din România, disponibile doar în magazinele ALTEX, vâlcenii au acum ocazia să beneficieze în plus de un spaţiu generos de cumpărături, într-un decor modern şi atractiv, în linie cu noua identitate vizuală ALTEX. Întins pe o suprafaţă de peste 650 mp, magazinul ALTEX MEGASTORE Râmnicu Vâlcea îşi aşteaptă clienţii în fiecare zi de luni până vineri între orele 10-22, la etajul 2 al River Plaza Mall din strada Calea lui Traian nr.125

Din dorinţa de a face din fiecare vizită la ALTEX MEGASTORE o experienţă memorabilă, gama de produse este îmbogăţită permanent cu cele mai noi apariţii din domeniul IT&C, electronice şi electrocasnice, aparţinând celor mai renumite mărci internaţionale, pentru cele mai pretenţioase solicitări. În plus, magazinul a fost astfel amenajat încât să permită clienţilor să găsească cât mai uşor produsul ideal. Cele peste 5.000 de produse sunt expuse într-un mod unic, ce permite clienţiilor să testeze funcţiile aparatului dorit chiar de la raft.

Până la data de 29 noiembrie, vâlcenii pot beneficia de ofertele speciale ALTEX, în limita stocurilor disponibile. LCD-ul Sony KDL26U2000 cu diagonala de 66 cm, rezoluţie 1366x768 şi tehnologie Bravia, este disponibil acum la preţul excepţional de 2999,90 lei, o reducere considerabilă faţă de preţul vechi de 4499,90 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe