ŞTIRI ÔÇô fotbal

joi, 12 octombrie 2006

ŞTIRI – fotbal

 

Cupa României

 

FRF dă bani CSM-ului dacă ajunge în optimi

 

În actuala ediţie a Cupei României, formatul acestei competiţii a suferit modificări majore. Prin implicarea sponsorului „Timişoreana“ - renumită fabrică de bere din România - întrecerea va beneficia de un buget consistent ce se va împărţi grupărilor calificate în optimi, diferenţiat, în funcţie de faza la care accede fiecare participantă. Prin urmare, dacă trece de adversarul tras la sorţi aseară, după închiderea ediţiei, CSM Rm. Vâlcea are asigurat un premiu de 2.500 euro pentru participarea în optimi, iar dacă va învinge în această fază, va primi cu 1.500 euro mai mult. Din acest punct de vedere, se poate spune că interesul pentru Cupa României, a cărei finală se va disputa anul viitor la Timişoara, a sporit considerabil.

 

Liga a II-a

 

Corvinul vine în Zăvoi să ia trei puncte

 

În actuala ediţie de campionat, CSM Rm. Vâlcea a pierdut foarte multe puncte pe teren propriu şi din acest motiv aproape toate adversarele care vin în Zăvoi îşi pun speranţe în obţinerea unui rezultat favorabil. Aşa se va întâmpla şi la finele acestei săptămâni, când adversara vâlcenilor se va numi Corvinul Hunedoara. Antrenorul Costel Pană se teme de acest joc. „De câte ori evoluăm pe teren propriu, există presiunea normală din partea publicului de a obţine puncte. Poate că acest fapt îi determină pe jucători să greşească mai mult. Poate că ultimul rezultat de la Cluj le va da încredere în forţele proprii!“ - a spus antrenorul Pană.

 

Liga a III-a

 

FC Oltchim vrea să ia avânt la Reghin

 

După cel de-al doilea eşec înregistrat în actuala ediţie de campionat pe teren propriu, jucătorii echipei FC Oltchim nu au alt obiectiv decât victoria pe terenul unei colege de suferinţă: Avântul Reghin. Nici mureşenii nu au avut o evoluţie constantă în actuala ediţie de campionat, dar se află departe de zona retrogradării în clasament, ceea ce înseamnă că aliniază o trupă redutabilă, iar vâlcenilor le va fi greu să se impună.

 

Liga a IV-a

 

Final de tur cu foarte multe derby-uri

 

În elita fotbalului judeţean s-a instalat echipa Sportul Rm. Vâlcea, însă aceasta nu a dat, până acum, peste formaţiile cu pretenţii la câştigarea campionatului. Primele trei clasate vor avea în rundele ce urmează o serie de întâlniri care de care mai interesante. Prima va intra în focuri echipa Minerul Berbeşti, care va trebui să iasă bine din disputele cu Electra Rm. Vâlcea (neînvinsă până acum), CSM II Rm. Vâlcea şi Vatex Rm. Vâlcea.

 

Liga a V-a

 

Escaladare suspectă a scandalurilor din fotbalul judeţean

 

Schimbările de la conducerea fotbalului judeţean, petrecute în vară, n-au fost pe placul unora care şi-au dorit şi îşi doresc în continuare să pună mâna pe acest sector de activitate. Într-un plan diabolic ce va fi prezentat în premieră în săptămânile viitoare, sunt incluse o serie de manevre care urmăresc să arunce cu noroi în tot ceea ce se poate face bun în fotbalul judeţean. O campanie de presă negativă cu acuze nefondate, bătăi de arbitri şi contestări ale oricăror decizii luate de conducere sunt doar câteva din aceste măsuri. Unui primar, preşedinte de echipă, i s-a spus că poate provoca şi întreţine scandaluri pentru că, în eventualitatea în care va fi sancţionat, i se va anula pedeapsa de către cei ce se află în spatele acestui plan şi care doresc să câştige alegerile din iarnă. Ultimul caz de acest gen, cu suspiciunile de rigoare, s-a petrecut la Oteşani. Acolo a fost bătut arbitrul de centru al partidei, a fost bruscat observatorul, au vrut să-i răstoarne maşina, iar un oficial al clubului, care a evitat să intre în acest scandal şi care ştia ce urma să se întâmple, a declarat că nu se trece în raportul de arbitraj şi nu stă la meci pentru că pleacă la o nuntă, însă în realitate a stat liniştit şi a văzut tot ce s-a petrecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe