Primăria Râmnicu Vâlcea nu mai răspunde pe e-mail

luni, 2 octombrie 2006

Primăria Râmnicu Vâlcea nu mai răspunde pe e-mail

 

Unul dintre cele mai bune mijloace de a te adresa unei administraţii locale din România care are posibilitatea să răspundă la mailuri este acea de a folosi excelentul site www.domnuleprimar.ro. În mod normal primarul ar trebui să răspundă tuturor sesizărilor. Pe site la Râmnicu Vâlcea figurează încă ca primar Mircia Gutău. Poete acesta e motivul pentru care zeci de mailuri ale cetăţenilor, unele datând de la începutul lunii august nu au primit încă răspuns. Deşi oamenii i se adresează domnului Monceanu care ar trebui să-şi pună funcţionarii la treabă şi să dea răspunsuri oamenilor, Redăm o scrisoare trimisă pe acest site domnului Monceanu în 21 septembrie. Normal că nu a primit încă răspuns. La o sesizare scrisă şi înregistrată la primărie aceiaşi persoană, după cum veţi constata, a primit răspuns abia după 42 de zile. Şi nici acela oficial.

„O investiţie în sănătatea copiilor
Domnule primar
Sunt preşedinta Consiliului reprezentativ al părinţilor de la Grup Şcolar Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea.
În data de 30.05.2006 am depus la primărie o sesizare (nr 17066/30.05.2006 cu privire la asfaltarea curţii Grupului Şcolar Antim Ivireanul Râmnicu Vâlcea. Am primit si un răspuns în data de 12 iulie 2006 prin mail din partea şefului Serviciului tehnic, ing. Emilia Munteanu, prin care mi s-a comunicat ca primăria are în planul său această asfaltare.
În calitatea pe care o am ca reprezentant al părinţilor din această şcoală vă aduc la cunoştinţă faptul că şcoala a început şi copiii noştri, elevi ai acestei instituţii de învăţământ, nu pot desfăşura nici măcar acum orele de sport deoarece terenul nu le permite. Din păcate această şcoală nu are nici sală de sport şi se pare că nu există nici un sprijin din partea autorităţilor locale pentru realizarea unui astfel de proiect. ( Am solicitat şi realizarea unei săli de sport sau consiliere din partea primăriei în sesizarea depusă la primărie).
Sperăm ca aceşti elevi ar putea desfăşura câteva ore de sport pe un teren adaptat oarecum la nevoile unei ore de sport până când temperaturile de afară vor permite acest lucru.
Din păcate se pare că există alte şcoli mai cunoscute care au primit bani pentru diverse lucrări de renovare sau locaţii mai importante care au trebuit transformate în parcări toată vara, iar pentru asfaltarea unei curţi de liceu nu s-a găsit probabil un interes personal.
Noi, părinţii, aşteptăm în continuare ca primăria să arate interes şi pentru această instituţie de învăţământ.
Şi conducerea şcolii v-a sesizat nevoia de asfaltare a acestei curţi în numeroase rânduri, eu personal fiind prezentă la o întâlnire a dumneavoastră domnule primar Monceanu cu doamna director Bădescu la începutul primăverii, în biroul dumneavoastră.
Sper ca aceste rânduri să ajungă la dumneavoastră şi să aibă un rezultat imediat de care să beneficieze elevii care sunt şi ei cetăţeni ai acestui municipiu.
Vă mulţumesc în numele Consiliului reprezentativ al părinţilor de la Grup Şcolar Antim Ivireanul Râmnicu Vâlcea
PS. Vă ataşez şi cererea depusă în data de 30.05.2006
Clementina Niţă (0722131962)
[email protected]
Traian Guminski

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe