Două evenimente au fost mortale

luni, 23 octombrie 2006

Şase accidente rutiere în ultimele 24 de ore:

Două evenimente au fost mortale

În această perioadă, la Vâlcea s-au produs accidente rutiere pe bandă rulantă. Două dintre ele au fost mortale, iar celelalte patru s-au soldat cu răniţi grav.
Un bărbat neidentificat a fost accidentat mortal la Tomşani de autoturismul Dacia 1307, condus de constănţeanul Daniel Iliuţă, de 26 de ani. Bărbatul neideitificat, de aproximativ 60 de ani a ieşit pe şosea fără să se asigure, fiind lovit violent cu partea dreapta-faţă a autoturismului. După câteva ore victima a fost identificată: este Nicolae Fotolescu, 65 de ani, din satul Ursăneşti. Duminică, 22 octombrie o altă tragedie s-a produs în Râmnicu Vâlcea. Din cauza oboselii Vasile Ţăroiu, de 52 de ani, din Băile Olăneşti a adormit în timp ce conducea un Renault Clio pe Drumul Naţional 7 şi s-a izbit de un copac. În urma accidentului a murit pe loc soţia sa, Ioana, pasageră pe locul din dreapta faţă al maşinii.

O bătrână de 85 de ani a fost accidentată grav la Galicea de maşina condusă de Nicolae Perca, de 29 de ani, din comuna Budeşti în timp ce se deplasa pe marginea drumului, iar la ieşirea din Călimăneşti un şofer ameţit a intrat cu Trabantul într-un Peugeot. Şoferul Trabantului, Vasile Anghel, de 29 de ani, din Păuşeşti - Măglaşi se afla sub influenţa alcoolului şi nu s-a asigurat când a virat spre stânga. În încercarea de a evita Trabantul care îi ieşise în faţă Gabriel Voinea, şoferul autoturismul „Peugeot” a părăsit şoseaua şi a intrat în coliziune cu un autotractor marca Volvo care era oprit în afara şoselei. Gabriel Voinea a fost cel care s-a ales până la urmă cu fracturi. Ghinionul a urmărit-o şi pe Roxana Spinciu, de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a încercat să traverseze strada pe marcaj şi a fost lovită de o Skoda Octavia condusă de Eftimie Gherman, de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Florin Lazăr, de 33 de ani, din comuna Vaideeni a ajuns şi el la spital, cu răni grave după ce s-a lovit cu Dacia pe care o conducea pe Drumul Naţional  67 cu o Solenza care circula regulamentar, deoarece a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-o curbă la dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe