|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Criteriile de performanţă ale lui Zamfirescu trebuie modificate 

Gigi Matei are dreptate!

 

Criteriile de performanţă ale lui Zamfirescu trebuie modificate

 

Materialul următor a fost trimis în 29 septembrie 2006 pe www.domnuleprimar.ro de către un cetăţean al Râmnicului care se plânge viceprimarului Monceanu.

 

„După ACVARIM, dezastrul…
Stimate domnule Viceprimar (Primar?),
Vă rugăm insistent să urcaţi într-un vehicul amfibie sau pe şenile şi să faceţi un tur în zona CPL,Distrigaz, mai precis pe Str. Banu Mărăcine, Str. Duiliu Zamfirescu, Str. Topolog, Str. Preda Buzescu etc., de ce spun că trebuie un vehicul special, este faptul că după ce a trecut ACVARIM prin zona s-a ales dezastrul.La următoarea scrisoare o să vă postez şi nişte fotografii cu aceste super aspecuoase străzi ale unui "oraş european" – vorbim deja de zona B a oraşului. Respectivele poze cred că o să le facem publice şi în presă, internet sau alte medii.
Vă mulţumim pentru înţelegere, dar este inacceptabil.
Adrian POPESCU „

Este o dovadă certă că cetăţenii Râmnicului au început să realizeze că ACVARIM beneficiază de un management defectuos. Această societate continuă să fie condusă cu dispreţ faţă de mii de râmniceni ale căror consumuri reale de apă nu sunt luate în considerare. În loc să fim taxaţi exact după consumurile pe care le indică apometrele verificate şi răsverificate, bineînţeles pe banii noştri, suntem jecmăniţii. Fiecare familie plăteşte câţiva metri de apă lunar în plus pentru a acoperi pierderile din reţeaua ale ACVARIM. Pierderi care nu ar trebui să fie aşa de mari dar acre au fost acceptate de consilierii locali din AGA care au semnat cu ochii legaţi un contract de performanţă managerială. Pe baza căruia directorul Sorin Zamfirescu va cere peste două luni prima anuală. În valoare de vreo 12 mii de euro. Să aibă omul bani de Revelion. Gigi Matei, consilier PSD, a solicitat recent modificarea contractului de performanţă. Pe bună dreptate. Cum tot pe bună dreptate membrii AGA din ACVARIM ar trebui să ia taurul de coarne şi să facă ceea ce aveau de gând în urmă cu câteva luni pe când Gutău în că nu era în arest. Adică să-l trimită la plimbare pe satrapul apei chioare. La pensie. Care oricum va fi de cateva ori mai mare decât pensiile a mii de locuitori ai acestui oraş ce fac economii pentru a-şi putea plăti facturile exagerat de mari de la utilităţi.

Traian Guminski

Leave a Response